Sl

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА 

 вул.Банкова 3, м. Бережани, Тернопільська область, 47501,  04058491@mail.gov.ua

Розвиток освіти в громаді

OSVІTA 02.2022Дорогі мешканці Бережанської громади!
 
     Просимо Вас для розвитку освіти в нашій громаді пройти коротке опитування.
     Зараз час, коли ми активно працюємо над розвитком освіти в нашій громаді, зокрема розробкою та впровадженням стратегії на період 2022-2025 роки. Ваше бачення щодо стану освітньої галузі, пріоритетних рішень, які варто впровадити вже найближчим часом та пропозиції щодо розвитку освіти в громаді є дуже важливими. Адже саме ви є представниками тих спільнот, які мають мати вирішальний вплив на освіту наших дітей, а це означає і на майбутнє громади: батьки, освітяни, небайдужі до розвитку громади її творці.
     Тому просимо вас дати відповіді на запитання цієї анкети та висловити своє бачення щодо розвитку освіти в громаді до 15 березня 2022 року. Заповнення анкети займе до 15 хвилин вашого часу та дасть можливість впровадити якісні зміни в освітню сферу на майбутніх три роки.
     Анкета містить 4 розділи: загальні дані про респондента; розділ дошкільної освіти; розділ щодо середньої освіти; позашкілля та дозвілля.
     Це опитування проводиться в рамках розробки освітньої стратегії 2022-2025 рр. за консалтингової підтримки Центру розвитку "Громада UA". Всі пропозиції будуть розглянуті та по можливості враховані в процесі роботи над старатегічними та операційними кроками.
     Опитування є анонімним, ваші відповіді будуть використані лише для визначення та формулювання проблем в освітній галузі громади та формування пропозицій щодо розвитку освіти. Якщо ви залишите вашу електронну адресу, ми надішлемо вам узагальнені результати опитування.
     Щиро дякуємо Вам за ініціативність змін у громаді!

Бережанське бюро правової допомоги

БЕРЕЖАНСЬКА ДПІ ГУ ДПС У ТЕРНОПІЛЬСЬКІЙ ОБЛАСТІ

БЕРЕЖАНСЬКА ОКРУЖНА ПРОКУРАТУРА

Захисникам

Адреса і контакти

kg


  Адреса: вул. Банкова, 3, м. Бережани,
Тернопільська область, 47501

Телефон: (03548) 2-14-46

  Факс: (03548) 2-14-37

E-mail: 04058491@mail.gov.ua


Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА