Sl

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА 

 вул.Банкова 3, м. Бережани, Тернопільська область, 47501,  04058491@mail.gov.ua

Конкурс на заміщення вакантної посади директора Центру професійного розвитку педагогічних працівників Бережанської міської ради

     Відповідно до рішення сесії Бережанської міської ради №71 від 28.12.2020 року «Про затвердження Статуту комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Бережанської міської ради в новій редакції та оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Бережанської міської ради» оголошується конкурс на заміщення вакантної посади:

- директора Центру професійного розвитку педагогічних працівників Бережанської міської ради;

 

     Місцезнаходження: 47501, Тернопільська обл., м. Бережани, вул. Банкова, буд. 3.

     Умови оплати праці: посадовий оклад: 6889 грн. та інші надбавки і доплати, встановлені чинним законодавством України.

     Вимоги до кандидата: громадянство України, вільне володіння державною мовою, вища освіта ступеня не нижче магістра (спеціаліста), стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше п’яти років, організаторські здібності, досвід впровадження інновацій, педагогічних новацій і технологій у системі освіти, стан фізичного і психічного здоров’я, що не перешкоджає виконанню професійних обов’язків. Строк призначення, права, обов’язки і відповідальність директора, умови його матеріального забезпечення, інші умови визначаються контрактом.

     Необхідні документи: заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»; автобіографія та/або резюме (за вибором учасника конкурсу); копія документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України, завіреного нотаріально; копія документа про вищу педагогічну освіту (не нижче ступеня магістра); копія трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної діяльності не менше п’ять років на момент їх подання; довідка про відсутність судимості; мотиваційний лист, складений у довільній формі.

     Особа може подати інші документи, які підтверджуватимуть її професійні та/або моральні якості. Визначені у цьому пункті документи подають особисто (або подає уповноважена, згідно з довіреністю, особа).

     Дата та місце початку конкурсного відбору: після 28 січня 2021 року в приміщенні Бережанської міської ради, м.Бережани, вул. Банкова, 3,(встановлюється конкурсною комісією).

     Складові конкурсу:

  • перевірки на знання законодавства України у сфері освіти, зокрема законів України «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту», постанови Кабінету Міністрів України від 29 липня 2020 року № 672 «Деякі питання професійного розвитку педагогічних працівників», Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа» на період до 2029 року, схваленої розпорядженням Кабінету Міністрів України від 14.12.2016 № 988-р інших нормативно-правових актів у сфері освіти, що проводиться за допомогою тестування)
  • перевірки професійних компетентностей, що відбувається шляхом письмового вирішення ситуаційного завдання;
  • публічної та відкритої презентації державною мовою перспективного плану розвитку КУ «ЦПРПП БМР», а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії щодо проведеної презентації.

     Тривалість складових конкурсу: встановлюється конкурсною комісією.

     Документи приймаються:  до 28 січня 2021 року, 17.00 год. за адресою: м. Бережани, вул. Банкова, 3, 1-й поверх, відділ освіти, молоді і спорту Бережанської міської ради. Контактна особа: ЮСЬКІВ Уляна Ярославівна. Телефон: (03548) 2-10-37, електронна пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

 Конкурсна комісія

Бережанське бюро правової допомоги

БЕРЕЖАНСЬКА ДПІ ГУ ДПС У ТЕРНОПІЛЬСЬКІЙ ОБЛАСТІ

БЕРЕЖАНСЬКА ОКРУЖНА ПРОКУРАТУРА

Захисникам

Адреса і контакти

kg


  Адреса: вул. Банкова, 3, м. Бережани,
Тернопільська область, 47501

Телефон: (03548) 2-14-46

  Факс: (03548) 2-14-37

E-mail: 04058491@mail.gov.ua


Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА