Sl

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА 

 вул.Банкова 3, м. Бережани, Тернопільська область, 47501,  04058491@mail.gov.ua

9 грудня відзначено учасників І (зонального) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021»

     Сьогодні, 9 грудня, відділом освіти, молоді і спорту Бережанської ради відзначено учасників І (зонального) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021». Учасників конкурсу вітали та нагороджували заступник міського голови Степан Кухарук, голова Бережанської районної організації профспілки працівників освіти і науки України Олесандра Соляр, в. о. начальника відділу освіти, молоді і спорту Бережанської ради Володимир Савочка та провідний спеціаліст відділу Оксана Швець.
     Відповідно до наказу відділу освіти, молоді і спорту Бережанської міської ради № 146-од від 30.11 2020 року Галину Головацьку, директора Бережанської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2, переможця у номінації «Керівник закладу освіти», нагороджено грамотою, учителя української мови і літератури Бережанської школи-гімназії ім. Б. Лепкого Марію Шпирук (номінація «Українська мова і література») та учителя математики Бережанської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 Богдана Панашія (номінація «Математика») - подяками відділу освіти, молоді і спорту Бережанської міської ради. Усі учасники, які представляли заклади освіти нашого міста у І (зональному) турі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021», отримали грошові сертифікати. Урочистості заходу надали пісенні вітання від Глубіш Анастасії та Юськів Анастасії - учасниць зразкової вокальної студії "Крок" (кер. Роман Видиш) Центру дитячої та юнацької творчості.
     Дякуємо учасникам конкурсу за майстерність, відповідальне ставлення до виховання та навчання учнів, активну життєву позицію, а Галині Головацькій зичимо успіху у наступному турі конкурсу. Мирного Вам неба, міцного здоров’я, щастя, сили і наснаги у Вашій благородній праці!

Бережанське бюро правової допомоги

БЕРЕЖАНСЬКА ДПІ ГУ ДПС У ТЕРНОПІЛЬСЬКІЙ ОБЛАСТІ

БЕРЕЖАНСЬКА ОКРУЖНА ПРОКУРАТУРА

Захисникам

Адреса і контакти

kg


  Адреса: вул. Банкова, 3, м. Бережани,
Тернопільська область, 47501

Телефон: (03548) 2-14-46

  Факс: (03548) 2-14-37

E-mail: 04058491@mail.gov.ua


Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА