Sl

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА 

 вул.Банкова 3, м. Бережани, Тернопільська область, 47501,  04058491@mail.gov.ua

Без усмішок не можна в світі жити – нехай вони лунають всюди і завжди!

   1 червня 2018 року Бережанський ДНЗ ясла-садок “Ромашка” (завідувач Череп Галина Петрівна) вже традиційно провів XIII музично-хореографічний фестиваль «З усмішкою легше жити».
   На сцені виступали вихованці від першої молодшої до старшої груп з музичними, поетичними та хореографічними привітаннями (перша молодша група “Казочка”, друга молодша група №1 “Дюймовочка”, друга молодша група №2 “Ромашка”, середня група №1 група “Теремок”, середня група №2 група “Незабудка”, старша група “Веселка”). Також глядачі захоплювалися номерами з участю вихованців дошкільного навчального закладу ясла-садок “Росинка” (завідувач Клецор Наталія Іванівна).


   Учасники заходу потішили публіку піснями, танцями, віршами, сценками, дотепними гуморесками, виконанням спільних ігор-руханок. А ще розважали дітей та публіку клоуни Смішарик та Веселка, Бім та Бом.
   Відділ освіти, молоді і спорту Бережанської міської ради висловлює подяку адміністраціям та колективам ДНЗ “Ромашка”, “Росинка”, ЦДЮТ, дітям та всім, хто долучився до проведення заходу, за щирий сміх на обличчях дітей, за хороший настрій, подарований усім присутнім на святі.
   Нехай творчий вогник у ваших серцях ніколи не згасає!

Бережанське бюро правової допомоги

БЕРЕЖАНСЬКА ДПІ ГУ ДПС У ТЕРНОПІЛЬСЬКІЙ ОБЛАСТІ

БЕРЕЖАНСЬКА ОКРУЖНА ПРОКУРАТУРА

Захисникам

Адреса і контакти

kg


  Адреса: вул. Банкова, 3, м. Бережани,
Тернопільська область, 47501

Телефон: (03548) 2-14-46

  Факс: (03548) 2-14-37

E-mail: 04058491@mail.gov.ua


Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА