Sl

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА 

 вул.Банкова 3, м. Бережани, Тернопільська область, 47501,  04058491@mail.gov.ua

1 червня 2018 року на площі Ринок відбувся флешмоб

   У перший літній день в Україні, як і в усьому світі, відзначають радісне свято – Міжнародний день захисту дітей. Це свято і тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги. 
   1 червня 2018 року на площі Ринок відбувся флешмоб за участю вихованців ДНЗ ясел-садка “Сонечко” (завідувач Лех Галина Михайлівна) та ДНЗ ясел-садка ”Золотий ключик” (завідувач Винник Марія Костянтинівна), зразкового дитячого хору “Сонечко” ( керівник  заслуженого працівника культури України Макоди Павла Павловича (концертмейстер Зембович Лідія Любомирівна).


   Усі садочки вразили виставкою оригінальних фотоколажів, які нікого не залишили байдужим.
   Висловлюємо подяку організаторам флешмобу, колективам дошкільних закладів освіти, хореографам, музичним керівникам (ДНЗ "Сонечко" - Рудіч О. В., ДНЗ “Золотий ключик” - Асаапасінська І. П., Видиш Р. І.), обдарованим діткам за те, що подарували море позитиву, щирих посмішок і радісних емоцій, адже це робить наше життя яскравішим! 
   Шановні дорослі, зігрівайте теплом і любов’ю кожне дитяче серце, дбайте про майбутнє кожної дитини, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю нашого міста та держави!

Бережанське бюро правової допомоги

БЕРЕЖАНСЬКА ДПІ ГУ ДПС У ТЕРНОПІЛЬСЬКІЙ ОБЛАСТІ

БЕРЕЖАНСЬКА ОКРУЖНА ПРОКУРАТУРА

Захисникам

Адреса і контакти

kg


  Адреса: вул. Банкова, 3, м. Бережани,
Тернопільська область, 47501

Телефон: (03548) 2-14-46

  Факс: (03548) 2-14-37

E-mail: 04058491@mail.gov.ua


Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА