Sl

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА 

 вул.Банкова 3, м. Бережани, Тернопільська область, 47501,  04058491@mail.gov.ua

Відбулося виїзне засідання комісії з метою обстеження приміщення для розміщення інклюзивно-ресурсного центру

    11 липня 2018 року відбулося виїзне засідання комісії з метою обстеження приміщення для розміщення інклюзивно-ресурсного центру, який надаватиме послуги дітям з особливими освітніми потребами.
     У роботі комісії взяли учать: міський голова м. Бережани Володимир Музичка, його заступник Олег Захарків, головний спеціаліст з питань молоді і спорту відділу освіти, молоді і спорту міської ради Володимир Савочка та вихователь ДНЗ ясел-садка «Золотий ключик» Наталія Борис (мати дитини з особливими освітніми потребами).


  До слова, відповідно до Постанови КМУ від 12.07.17 р. №545 місцеві органи самоврядування зобов’язані створити Центри з розрахунку один центр не більш як на 7 тис. дітей, які проживають на території об’єднаної територіальної громади (району), та не більш як на 12 тис. дітей, які проживають у місті (районі міста).
  Завдання інклюзивно-ресурсного центру:
• проведення комплексної оцінки з метою визначення особливих освітніх потреб дитини, розроблення рекомендацій щодо програми навчання;
• надання психолого-педагогічної допомоги дітям з особливими освітніми потребами;
• надання консультацій та взаємодія з педагогічними працівниками дошкільних, загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів з питань організації інклюзивного навчання;
• надання консультативно-психологічної допомоги батькам тощо.
   Як повідомлялося раніше, відповідно до рішення Бережанської міської ради від 18.05.2018 р. №945 «Про створення комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Бережанської міської ради та затвердження її статуту», рішення сесії Бережанської міської ради від 21.06.2018 року №990 «Про затвердження Положення про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Бережанської міської ради» Бережанською міською радою оголошено конкурс на заміщення вакантної посади:
• директора комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Бережанської міської ради.
    Вимоги до кандидатів: громадянство України; освіта повна вища у галузі освіти за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста за спеціальністю «Спеціальна освіта», «Корекційна освіта», «Дефектологія», «Психологія»; стаж роботи за фахом не менше 5 років; вільне володіння державною мовою; володіння основними навиками роботи на комп’ютері з відповідними програмними засобами; знання діловодства.
   Термін подання документів для участі в конкурсі – 30 днів з дня публікації оголошення в газеті «Бережанське віче», за адресою: 47501, м. Бережани, вул. Банкова, 3 каб. №216, тел.: +38 (03548) 2-14-37.
   Необхідні документи: копія паспорта громадянина України; письмова заяву про участь у конкурсі, до якої додається резюме у довільній формі; дві фотографії розміром 4х6 см; копії документів про освіту, трудової книжки, засвідчені нотаріально чи в іншому встановленому Законом порядку, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня; письмова згода на збір та обробку персональних даних.
Кандидати можуть подавати додаткову інформацію стосовно освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (копії документів про підвищення кваліфікації, присвоєння наукового ступеня або вченого звання, характеристики, рекомендації, тощо).

 

Бережанське бюро правової допомоги

БЕРЕЖАНСЬКА ДПІ ГУ ДПС У ТЕРНОПІЛЬСЬКІЙ ОБЛАСТІ

БЕРЕЖАНСЬКА ОКРУЖНА ПРОКУРАТУРА

Захисникам

Адреса і контакти

kg


  Адреса: вул. Банкова, 3, м. Бережани,
Тернопільська область, 47501

Телефон: (03548) 2-14-46

  Факс: (03548) 2-14-37

E-mail: 04058491@mail.gov.ua


Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА