Sl

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА 

 вул.Банкова 3, м. Бережани, Тернопільська область, 47501,  04058491@mail.gov.ua

Спільний семінар-практикум методистів методичних кабінетів та вчителів трудового навчання

   “Працювати творчо, - по-іншому – неможливо” – саме ці рядки можна вважати епіграфом до проведеного 20.04.18р спільного семінару-практикуму методистів методичних кабінетів та учителів трудового навчання закладів загальної середньої освіти м. Бережани, Бережанського, Зборівського та Козівського районів на тему: ”Вибір об’єктів проектно-технологічної діяльності у процесі вивчення трудового навчання”.


   У рамках заходу методистами та вчителями трудового навчання проведено уроки–презентації, майстер-класи, розглянуто актуальні питання роботи з обдарованими учнями. Унікальний досвід рукоділля з покидькового матеріалу усі присутні здобули на майстер-класі Дроняк О. Н.
   Висловлюємо подяку за проведення та організацію семінару всім його учасникам: Михальчук Г. В. (начальнику відділу освіти, молоді і спорту Бережанської міської ради), Ткачик Г. Л. (завідувачу міського методичного кабінету), Фуці М. М. (методисту Тернопільського ОКІППО), Джуману Б. М. (методисту міського методичного кабінету), присутнім методистам інших районів та вчителям трудового навчання, а також дирекції Бережанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 та Бережанської школи-гімназії ім. Б. Лепкого, на базі яких відбувся семінар.

Бережанське бюро правової допомоги

БЕРЕЖАНСЬКА ДПІ ГУ ДПС У ТЕРНОПІЛЬСЬКІЙ ОБЛАСТІ

БЕРЕЖАНСЬКА ОКРУЖНА ПРОКУРАТУРА

Захисникам

Адреса і контакти

kg


  Адреса: вул. Банкова, 3, м. Бережани,
Тернопільська область, 47501

Телефон: (03548) 2-14-46

  Факс: (03548) 2-14-37

E-mail: 04058491@mail.gov.ua


Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА