Sl

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА 

 вул.Банкова 3, м. Бережани, Тернопільська область, 47501,  04058491@mail.gov.ua

18 квітня відбувся обласний семінар «Формування духовних цінностей українського школяра як основна ознака виховання патріота і громадянина»

   18 квітня 2018 року відбувся обласний семінар «Формування духовних цінностей українського школяра як основна ознака виховання патріота і громадянина».
   У заході взяли участь методисти з виховної роботи РМК (ММК) та методисти, які відповідають за викладання курсу «Основи християнської етики».
   У парку біля замку Сенявських гостей з різних куточків Тернопільської області гостинно зустрів хореографічний колектив «Розмарія» Бережанської гімназії ім. Б. Лепкого (керівник Марія Кузів).


Учитель історії вище згаданої школи Михайло Музичка розповів присутнім про славне минуле нашого міста та старовинної фортеці зокрема.
   Традиційно кожну справу українці починають з молитви, тому о. Василь та о. Олег спільно з присутніми помолилися за успішне проведення обласного семінару.
   З вітальним словом до учасників заходу звернулися: заступник міського голови Олег Захарків, начальник відділу освіти, молоді і спорту Бережанської міської ради Галина Михальчук, методист ММК Оксана Лещук.
Учні Бережанської ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 представили увазі присутніх художній номер.
   Програма заходу включала 2 теоретичні модулі – сучасні акценти патріотичного виховання, духовне виховання особистості як запорука формування громадянина-патріота, та практичну частину.
   Варто зазначити, що в рамках проведення обласного семінару на центральній площі міста Бережани відбувся танцювальний флешмоб за участю учнів міських загальноосвітніх шкіл.

Бережанське бюро правової допомоги

БЕРЕЖАНСЬКА ДПІ ГУ ДПС У ТЕРНОПІЛЬСЬКІЙ ОБЛАСТІ

БЕРЕЖАНСЬКА ОКРУЖНА ПРОКУРАТУРА

Захисникам

Адреса і контакти

kg


  Адреса: вул. Банкова, 3, м. Бережани,
Тернопільська область, 47501

Телефон: (03548) 2-14-46

  Факс: (03548) 2-14-37

E-mail: 04058491@mail.gov.ua


Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА