Sl

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА 

 вул.Банкова 3, м. Бережани, Тернопільська область, 47501,  04058491@mail.gov.ua

У Бережанській школі-гімназії ім. Б. Лепкого відбувся спільний семінар-практикум учителів технологій та образотворчого мистецтва

28379787 355639734845386 3541175621694052502 n У перший день календарної весни у Бережанській школі-гімназії ім. Б. Лепкого відбувся спільний семінар-практикум учителів технологій та образотворчого мистецтва закладів загальної середньої освіти м. Бережани. 
 Урок-презентацію на тему «Народознавство як фундаментальний підхід до створення композиції декоративного виробу. Колаж» у 10 класі майстерно провела учитель технологій Бережанської школи-гімназії ім. Б.Лепкого Ярослава Глушковська. У лейтмотив уроку оригінально вплелися танцювальні композиції у виконанні колективу «Розмарія» (керівник М. Кузів, акомпаніатор А. Проць).


 Підсумком уроку стали презентації учнівського проекту-триптиху «Філософія життя», виконаного у техніці колажу.
  Своїми враженнями поділилися методист відділу освіти, молоді і спорту Бережанської міської ради О. Лещук, учителі технологій та образотворчого мистецтва Н. Польова, І. Грицишин (Бережанська ЗОШ І-ІІІ ст. №1), Н. Мандзій, О.Головко (Бережанська ЗОШ І-ІІІ ст.№2), Г.Пілат, Я.Вовк (Бережанська ЗОШ І-ІІІ ст.№3). З доробками та напрацюваннями учителя Я.Глушковської присутніх ознайомили заступник директора з навчально-виховної роботи О.Мандзій та заступник директора з виховної роботи С.Обрин.
  Г.Ткачик, завідувач методичного кабінету відділу освіти, молоді і спорту Бережанської міської ради, підвела підсумки ІІ та ІІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з трудового навчання та образотворчого мистецтва у 2017-2018 н. р. та висловила щиру подяку учителям, які підготували призерів олімпіад.
  Семінар-практикум показав, що на уроках трудового навчання, де в учнів формуються уявлення про прекрасне, величне i приземлене, трагічне й комічне, виникає можливість розкрити i показати їм взаємовідношення між виробництвом, технікою й мистецтвом. I це цілком закономірно, адже сприйняття i розуміння людиною прекрасного виникло у процесі трудової діяльності. Працюючи, людина одержує задоволення від особисто виготовлених предметів, творчого перетворення довкілля.

Б. Джуман, методист відділу освіти, молоді і спорту Бережанської міської ради

Бережанське бюро правової допомоги

БЕРЕЖАНСЬКА ДПІ ГУ ДПС У ТЕРНОПІЛЬСЬКІЙ ОБЛАСТІ

БЕРЕЖАНСЬКА ОКРУЖНА ПРОКУРАТУРА

Захисникам

Адреса і контакти

kg


  Адреса: вул. Банкова, 3, м. Бережани,
Тернопільська область, 47501

Телефон: (03548) 2-14-46

  Факс: (03548) 2-14-37

E-mail: 04058491@mail.gov.ua


Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА