Sl

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА 

 вул.Банкова 3, м. Бережани, Тернопільська область, 47501,  04058491@mail.gov.ua

Подяка за плідну працю

26220205 339260289816664 8743999029191426904 n «Праця не тільки там, де людина сіє хліб або садить дерево. Найбільш тонка, найбільш складна праця, коли людина приходить до людини, бачить у її очах, читає «поміж рядків» її поклик про допомогу. Ця праця є вищою мірою людського духу» (В.О.Сухомлинський).
  Саме такі рядки хотілось би присвятити людям, які, відклавши безліч турбот у ці новорічно-різдвяні дні, своєю працею та доброчинністю допомогли у прийомі дітей із Донеччини, які з 05. 01. до 11. 01. 2018 р. гостювали в Бережанах у рамках благодійної акції «Схід і Захід разом» з метою ознайомлення з традиціями святкування Різдвяних свят. Це діти та вчителі з смт. Миронівський, Зайцеве, с. Луганське та м. Світлодарськ Донецької області. Змістовною та насиченою була програма їхнього перебування.


 5 січня у Бережанській школі-гімназії ім. Б. Лепкого відбулася зустріч із заступником міського голови Захарківим О. М., начальником відділу освіти, молоді і спорту Бережанської міської ради Михальчук Г. В., вчительським та учнівським колективами гімназії.
 6 січня гості відвідали Зарваницю, а коли зійшла вечірня зоря, директор Бережанської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 Ганич О.М. гостинно разом із своїм колективом запросила донеччан на Святвечір, де була спільна молитва та звучала коляда, на столі парувало 12 страв, лунали побажання здоров’я, миру та злагоди в нашій Україні та у наших серцях. 
 7 січня донеччани взяли участь у Святковій Літургії в Церкві Пресвятої Трійці, а потім уже педагогічний колектив Бережанської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2 організував цікаву поїздку в м. Тернопіль (огляд найбільшої в місті шопки в церкві св. Петра й Павла) та с. Настасів Тернопільського району (зустріч з Марійською дружиною Духовного центру). 
Не менш насиченим був наступний день: екскурсія в музей Б. Лепкого, майстер-класи з витинанок, спортивного туризму, радіозв’язку, мультиплікації, виготовлення різдвяних павуків із соломи, а ще – костюмована фотосесія, арттерапія, фіточаювання та зустріч із пластунами в ЦДЮТ. 
 В останній день перебування в Бережанах гості змогли відвідати Музей книги та краєзнавчий, а також одну із найстаріших дерев’яних святинь у Галичині – церкву святого Миколая, побувати на концерті в міському будинку культури «Просвіта». Саме там відбулося урочисте прощання з донеччанами. До гостей звернувся міський голова Музичка В. Я., начальник відділу освіти, молоді і спорту Бережанської міської ради Михальчук Г. В., які вручили пам’ятні подарунки. Бережанцям дякували за гостинність та найкращі враження вчителі Миронівської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 Григор’єва Олена Володимирівна та Світлодарської ЗОШ І-ІІІ ступенів Тітарець Світлана Сергіївна, які супроводжували у цій поїздці дітей. Завершився день участю в чудовому концерті знаменитої   «Тріоди», яка завітала в м. Бережани з новою програмою «На Різдво додому». 
 Відділ освіти, молоді і спорту Бережанської міської ради висловлює велику подяку за допомогу у прийомі дітей з Донеччини міському голові м. Бережани Музичці В. Я., заступнику міського голови Захарківу О. М., директору навчально-наукового геодезичного полігону Михайлевичу П. В. за розміщення та безкоштовне проживання дітей, першому заступнику голови Бережанської РДА Зінчуку В.Є., начальнику відділу освіти Бережанської РДА 
 Бабій Н.М., колективам Бережанських ЗОШ І-ІІІ ступенів №1, №2, №3 та Бережанської школи-гімназії ім. Б. Лепкого, Бережанської СЗОШ І ступеня, Лісниківської та Раївської ЗОШ І ступенів, закладів дошкільної освіти «Золотий ключик», «Сонечко», «Ромашка», «Росинка», Центру дитячої та юнацької творчості за змістовні новорічно-різдвяні дійства, о. Михайлові, о. Василеві та о. Іванові, інспектору ювенальної превенції Бережанського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Тернопільській області, старшому лейтенанту поліції Гайдукевичу О. В., начальнику відділу культури, релігій та туризму Бережанської міської ради Мельничук О.В., директору Бережанської державної школи мистецтв ім. М. Бездільного Микитюку І. В., директорові ЦДЮТ Бич М.П., директору Бережанського міського музею Книги Зінчук Л. В., виконувачу обов`язків начальника відділу культури, національностей, релігій і туризму Бережанської РДА Головач Д.З., директорові Бережанського районного будинку культури Варчаку І. М. за сприяння у безкоштовному відвідуванні концерту групи «Тріода», директору Бережанського краєзнавчого музею Голод Н.А., директору Бережанського обласного комунального музею Богдана Лепкого Ухман І. В., Р. Вакиряку, старшопластуну, станичному станиці Бережани, приватним підприємцям Білій О. Р., Музичці Р. І., Лужецькому А. І., Ткачу М.Б., менеджеру з харчування наших закладів Довбуш Н. С., кухарям Гузій С. М., Дубницькій О. В., Яремі Р. М., Яремі Б.Й. та всім добрим людям.
 «На світі є три корони, — писала Марія Матіос, — корона Тори, корона священного служіння і корона Царства. Але над цими добрими людьми – корона доброго імені, яку носити найважче. Тож нехай над Вами, шановні і поважні люди , завжди височіє четверта корона – корона ДОБРОГО ІМЕНІ». А від нас бажаємо, щоб новонароджений Ісус приніс Вам мир і благословення у Ваших оселях та усіх починаннях.
Галина Михальчук

Бережанське бюро правової допомоги

БЕРЕЖАНСЬКА ДПІ ГУ ДПС У ТЕРНОПІЛЬСЬКІЙ ОБЛАСТІ

БЕРЕЖАНСЬКА ОКРУЖНА ПРОКУРАТУРА

Захисникам

Адреса і контакти

kg


  Адреса: вул. Банкова, 3, м. Бережани,
Тернопільська область, 47501

Телефон: (03548) 2-14-46

  Факс: (03548) 2-14-37

E-mail: 04058491@mail.gov.ua


Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА