Sl

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА 

 вул.Банкова 3, м. Бережани, Тернопільська область, 47501,  04058491@mail.gov.ua

відбувся семінар-практикум на тему «Рід, родина, Україна. Патріотичне виховання дошкільників за творами В. О. Сухомлинського»

23517787 321823304893696 7841996831742973714 n   15 листопада 2017 року на базі ЗДО «Золотий ключик» відбувся семінар-практикум на тему «Рід, родина, Україна. Патріотичне виховання дошкільників за творами В. О.          Сухомлинського» для вихователів середніх та старших груп. 
 До учасників семінару звернулася завідувач Винник М. К., наголосивши на важливості дошкільного періоду у становленні патріотично налаштованої особистості.
  Вихователь-методист Кузів О. І. презентувала модель квестової технології в ході організованої діяльності з дітьми дошкільного віку.


  Учасники семінару-практикуму переглянули заняття-квести з пріоритетом пізнавального розвитку в середній групі №3 на тему «Подорож у країну Доброти» (вихователі Лесик В. М., Грицковська І. М.), в старшій групі №1 на тему «Краса природи лікує душі» (вихователь Бенедюк С. В., музичний керівник Залипська Н. М.) та в старшій групі №2 на тему «Із минулого в сучасне» (вихователі Бабич С. М., Олійник Н. М.). Протягом занять вихователі продемонстрували свою педагогічну майстерність та систематичність у роботі.
  Вихованці продемонстрували свої знання творчісті В. Сухомлинського, моральні якості українців, державні символи та традиції, а також вміння співати, танцювати і декламувати вірші під час практичних занять. Звучали музичні композиції у виконанні випускників ЗДО «Золотий ключик» Максима Механіка, учня 6 класу Бережанської школи-гімназії ім. Б. Лепкого, та Анастасії Андрощук, учениці 9 класу Бережанської ЗОШ №3.
  Надзвичайно цікавим та пізнавальним був майстер-клас «Нетрадиційна робота з казкою» (за методикою Л.Фесюкової), який майстерно провела вихователь середньої групи №1 Борис Н. Л.
Методист ММК Сидор І. М. ознайомила присутніх із методичними рекомендаціями, виробленими в ході семінару-практикуму.
    Підводячи підсумок заходу, педагоги закладів дошкільної освіти міста Бережани визначили, що лише спільними зусиллями педагогічних колективів і батьків можна виховати справжнього патріота своєї країни.

Бережанське бюро правової допомоги

БЕРЕЖАНСЬКА ДПІ ГУ ДПС У ТЕРНОПІЛЬСЬКІЙ ОБЛАСТІ

БЕРЕЖАНСЬКА ОКРУЖНА ПРОКУРАТУРА

Захисникам

Адреса і контакти

kg


  Адреса: вул. Банкова, 3, м. Бережани,
Тернопільська область, 47501

Телефон: (03548) 2-14-46

  Факс: (03548) 2-14-37

E-mail: 04058491@mail.gov.ua


Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА