Sl

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА 

 вул.Банкова 3, м. Бережани, Тернопільська область, 47501,  04058491@mail.gov.ua

12-18 червня заплановано провести літній військово-патріотичний табір «Легіонер»

18813424 1454679077911932 4117174978037614688 n     З метою вшанування пам’яті героїв національно-визвольних змагань та в рамках відзначення 75 річниці з часу створення УПА впродовж 12-18 червня 2017 року відділом освіти, молоді та спорту Бережанської міської ради заплановано провести літній військово-патріотичний табір «Легіонер» ім. Р.Шухевича.
     До організації також долучилися: Центр дитячої та юнацької творчості, Бережанська станиця НСОУ «Пласт», Бережанський відокремлений підрозділ громадської організації «Спілка бійців та волонтерів АТО «Сила України»Ю, військові частини А-1461 та А-3200.
  Мета табору – всебічна підготовка молоді до захисту Батьківщини. 


   Його завданнями є: плекати у серцях молодого покоління готовність до оборони Батьківщини; популяризувати професію військовослужбовця як гідний шлях самореалізації особистості; поширювати історичні звичаї українського війська від найдавніших часів дотепер; надати молоді основні знання і вміння з початкової військової підготовки, ознайомити з військовим мистецтвом пластунів, українських розвідників, партизанів та повстанців різних років; підготувати майбутніх інструкторів та організаторів військово-патріотичного виховання молодіжних організацій Бережанщини. 

     Базою для проведення табору вибрано с. Слов’ятин – місце, яке має славне минуле. Тут у 1943 році знаходилися вишкільні табори для боївок самооборони та майбутніх підрозділів УПА, а зараз створено музей воїнів ОУН УПА. 
    Участь у літньому військово-патріотичного таборі «Легіонер» ім. Р.Шухевича візьмуть учні міських загальноосвітніх шкіл. Вони проходитимуть базову інструкторську підготовку, яка містить ідеологічну підготовку, практичну стрільбу, навчання основ рукопашного бою, виживання у природних умовах, а також курси тактичної та розвідницької підготовки.
      РОДЗИНКОЮ програми вишколу є навчання радіосправі – одній із військових спеціальностей, яка хоч і складна, проте дуже необхідна у наш час.
      Традиційно радіосправу вивчають у літніх таборах у центральних та східних областях України. На жаль, у західній частині нашої держави ця галузь військових спеціальностей практично відійшла в небуття.
      З метою популяризації фаху оператора радіостанції у літньому військово-патріотичного таборі «Легіонер» ім. Р.Шухевича буде організовано польовий радіоклас з вивчення азбуки Морзе, а також учні здобудуть знання, практичні уміння та навички роботи з військовими радіостанціями типу Р-105М. Інструктором призначено керівника колективної радіостанції UR4BYU, кандидата у майстри спорту Ігоря Грицишин.
      Варто відзначити, що в Тернопільській області вишкільний табір «Легіонер» стане ПЕРШИМ табором, у якому вивчатимуть радіосправу.

Бережанське бюро правової допомоги

БЕРЕЖАНСЬКА ДПІ ГУ ДПС У ТЕРНОПІЛЬСЬКІЙ ОБЛАСТІ

БЕРЕЖАНСЬКА ОКРУЖНА ПРОКУРАТУРА

Захисникам

Адреса і контакти

kg


  Адреса: вул. Банкова, 3, м. Бережани,
Тернопільська область, 47501

Телефон: (03548) 2-14-46

  Факс: (03548) 2-14-37

E-mail: 04058491@mail.gov.ua


Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА