Sl

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА 

 вул.Банкова 3, м. Бережани, Тернопільська область, 47501,  04058491@mail.gov.ua

Міський семінар для педагогічних працівників ДНЗ

   Проблема духовно-морального виховання особистості є надзвичайно актуальною для батьків, вихователів, учителів та суспільства в цілому. Духовні цінності навчають добра, милосердя, доброчинності, відповідальності, співчуття, турботливості. Саме в них сконцентровано найвищі цінності європейської цивілізації. Мова йде про майбутнє - те у якому житимуть і працюватимуть сьогоднішні діти.

семінар 2 А про які цінності ми можемо говорити, не виховуючи дітей морально та духовно. Адже саме в дошкільному віці формуються моральні та духовні почуття, засвоюються норми і правила поведінки, формуються риси характеру і духовно-моральні звички.

  Саме цій темі був присвячений міський семінар для педагогічних працівників ДНЗ, проведений 06 березня 2017 року відділом освіти, молоді і спорту Бережанської міської ради. Під час роботи семінару учасники ознайомилися із особливостями компетентісного підходу до виховання у дітей дошкільного віку християнських цінностей, поваги до історії, культури рідного краю як основи особистісного розвитку громадянина України, використання національного мистецтва у розвитку духовності зростаючої особистості, духовно-морального ставлення до навколишнього світу.

   Із захопленням педагоги слухали виступ отця Михайла Бугая «Релігійне виховання як елемент системи формування духовного розвитку особистості»

   Активно ділилися своїми напрацюваннями педагоги, які постійно працюють над професійним вдосконаленням з даної проблеми через використання різних форм роботи.
   «Соціально-моральний розвиток дітей дошкільного віку у ДНЗ «Золотий ключик» (Мельник Г.М., вихователь ДНЗ    «Золотий ключик»).
   «Духовно-моральне виховання у ДНЗ «Ромашка» (Дорош Л. В., вихователь-методист ДНЗ «Ромашка»). 
   «Виховання основ морально-духовного спрямування у дітей дошкільного віку» (Рак О. М., вихователь ДНЗ            «Росинка»). 
  Під час роботи круглого столу «Виховання дошкільників на засадах Біблійного принципу любові» присутні ділилися власним досвідом роботи з даної проблеми, обговорювали індивідуальні та колективні форми роботи із залучення батьків до духовного виховання дітей.
  Слухачі семінару ознайомилися із рекомендаціями щодо духовно - морального виховання дошкільників у дитячих садках та впровадження в навчально-виховний процес Програми «Духовно-моральне виховання дітей дошкільного віку на християнських цінностях» (автори: А. М. Богуш, І. Л. Сіданіч, В. Є. Сучок), яка рекомендована МОН України для використання у дошкільних навчальних закладах у 2016-2017 навчальному році.

17554354 248534952222532 5637909749828328765 n

семінар 3

Бережанське бюро правової допомоги

БЕРЕЖАНСЬКА ДПІ ГУ ДПС У ТЕРНОПІЛЬСЬКІЙ ОБЛАСТІ

БЕРЕЖАНСЬКА ОКРУЖНА ПРОКУРАТУРА

Захисникам

Адреса і контакти

kg


  Адреса: вул. Банкова, 3, м. Бережани,
Тернопільська область, 47501

Телефон: (03548) 2-14-46

  Факс: (03548) 2-14-37

E-mail: 04058491@mail.gov.ua


Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА