Sl

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА 

 вул.Банкова 3, м. Бережани, Тернопільська область, 47501,  04058491@mail.gov.ua

Семінар-практикум учителів української мови і літератури та зарубіжної літератури загальноосвітніх шкіл м. Бережани

 

 1

         24 березня 2017 року на базі Бережанської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 відбувся семінар-практикум учителів української мови і літератури та зарубіжної літератури загальноосвітніх шкіл м. Бережани на тему «Вивчення краєзнавчого матеріалу на уроках української мови і літератури та в позакласній роботі з використанням інноваційних технологій».


  Учасників семінару привітала заступник директора з навчально-виховної роботи Чорна О. М. Із планом проведення семінару та презентацією «Теоретичні аспекти впровадження інноваційних технологій на уроках української мови і літератури та в позакласній роботі при вивченні краєзнавчого матеріалу» виступила Когут В. М., методист ММК.

   Власним досвідом роботи поділилася Демчук Н.М., ознайомивши присутніх з мотиваційним аспектом вивчення краєзнавчого матеріалу на уроках української літератури з використанням інноваційних технологій.
   Гуль Г. М. провела з учасниками семінару інтелектуальну гру «Цікавинки рідного міста». Ткачик Г. Л., завідувач методичного кабінету відділу освіти, молоді і спорту Бережанської міської ради, підвела підсумок семінару-практикуму та подякувала організаторам і учасникам семінару за плідну роботу.

 

7

 

 

 

 

Бережанське бюро правової допомоги

БЕРЕЖАНСЬКА ДПІ ГУ ДПС У ТЕРНОПІЛЬСЬКІЙ ОБЛАСТІ

БЕРЕЖАНСЬКА ОКРУЖНА ПРОКУРАТУРА

Захисникам

Адреса і контакти

kg


  Адреса: вул. Банкова, 3, м. Бережани,
Тернопільська область, 47501

Телефон: (03548) 2-14-46

  Факс: (03548) 2-14-37

E-mail: 04058491@mail.gov.ua


Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА