Sl

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА 

 вул.Банкова 3, м. Бережани, Тернопільська область, 47501,  04058491@mail.gov.ua

Краєзнавча конференція учнівської молоді

     21 березня 2017 року у ЦДЮТ відбулася міська краєзнавча конференція учнівської молоді «Роде наш красний, роде мій прекрасний» з метою здійснення національно-патріотичного виховання, зміцнення ідеї української державності, розвитку, пошуку і підтримки здібної, обдарованої, талановитої учнівської молоді.


        У секції «Історичне краєзнавство» виступали з доповіддями: "На схилах Лисоні" - Кавчак Тетяна (11 клас, ЗОШ №1); "Видатні дати в історії козаччини" - Патіота Анжела, Климчук Вікторія, Лучка Юрій (ЗОШ №2); 
 "Михайло Мороз" – митець від Бога Шадура Лідія (9 клас, Бережанська школа – гімназія ім.Б.Лепкого).

            У секції «Фольклор та етнографія» з доповіддями виступили: "Моє село Лісники. Звичаї і традиції" - Мединська Діана (10 клас, Бережанська школа-гімназія ім.Б.Лепкого); "Вишивка Бережан: минуле і сучасне" - Горохівська Андріана (11 клас, ЗОШ №3); "Богдан Лепкий як перекладач" - Бабич Олена (10 клас, Бережанська школа-гімназія ім..Б.Лепкого)

           У секції «Географічне краєзнавство» з доповіддями виступили: "Підземні води і джерела Бережанщини. Проблеми і перспективи" - Захарків Аліна (8 клас, Бережанська школа-гімназія ім.Б.Лепкого); "Еколого-географічна характеристика річки Золота Липа" - Боярчук Андріана (11 клас, ЗОШ №2).

Бережанське бюро правової допомоги

БЕРЕЖАНСЬКА ДПІ ГУ ДПС У ТЕРНОПІЛЬСЬКІЙ ОБЛАСТІ

БЕРЕЖАНСЬКА ОКРУЖНА ПРОКУРАТУРА

Захисникам

Адреса і контакти

kg


  Адреса: вул. Банкова, 3, м. Бережани,
Тернопільська область, 47501

Телефон: (03548) 2-14-46

  Факс: (03548) 2-14-37

E-mail: 04058491@mail.gov.ua


Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА