Sl

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА 

 вул.Банкова 3, м. Бережани, Тернопільська область, 47501,  04058491@mail.gov.ua

21 жовтня відбулася зустріч з метою налагодження співпраці та комунікації з питань розвитку туризму

☝️Сучасним пріоритетним напрямком ринку праці та Стратегій розвитку міст в Україні є туризм, зокрема, підготовка кваліфікованих спеціалістів цієї галузі.
????21 жовтня відбулася зустріч з метою налагодження співпраці та комунікації з питань розвитку туризму між деканом факультету «Економіка і природокористування» Бережанського агротехнічного інституту Любов'ю  Яремою та начальником
відділу культури, туризму та релігій Бережанської міської ради Оленою Мельничук. У результаті обговорено тематику, умови, зобов’язання сторін договору про співпрацю у сфері туризму та краєзнавства; відділ культури, туризму та релігій міської ради в особі начальника увійшов у Раду роботодавців спеціальності «Туризм» навчального закладу.
????Цікавою була зустріч з студентами та викладачами освітньої програми «Туризм». Провідний спеціаліст відділу Марія Шевців представила «туристичні магніти та родзинки» Бережанщини, популярні види туризму, які розвиваються, перспективи галузі, ознайомлено з рекламно-друкованою продукцією, проведений конкурс та розіграні призи-заохочення.
????У формі діалогу спілкувалися про державну політику та напрямки у сфері туризму в Україні, повноваження та діяльність закладів культури на території Бережанської громади, про туристичні маршрути, історію міста, архітектуру, нові проєкти та ідеї, спрямовані на збереження та створення якісних, конкурентоспроможних та туристичних продуктів, залучення студентів до культурно-мистецького життя міста.

Бережанське бюро правової допомоги

БЕРЕЖАНСЬКА ДПІ ГУ ДПС У ТЕРНОПІЛЬСЬКІЙ ОБЛАСТІ

БЕРЕЖАНСЬКА ОКРУЖНА ПРОКУРАТУРА

Захисникам

Адреса і контакти

kg


  Адреса: вул. Банкова, 3, м. Бережани,
Тернопільська область, 47501

Телефон: (03548) 2-14-46

  Факс: (03548) 2-14-37

E-mail: 04058491@mail.gov.ua


Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА