Sl

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА 

 вул.Банкова 3, м. Бережани, Тернопільська область, 47501,  04058491@mail.gov.ua

У краєзнавчому музеї відбулося відкриття виставки Ірини Миколів «Король птахів»

????Бережанський краєзнавчий музей вкотре зібрав у своїх стінах поціновувачів мистецтва. Сьогодні тут відбулося відкриття першої виставки талановитої мисткині Ірини Миколів «Король птахів».
Радість дебюту молодої художниці прийшли розділити з нею рідні, друзі, шанувальники її творчості, серед яких – представники Бережанської міської ради та її структурних підрозділів.
     Міський голова Ростислав Бортник привітав Ірину із вдалим початком творчого шляху, зазначивши, що колись теж свою першу виставку робіт проводив у краєзнавчому музеї. Також він вручив їй подяку за популяризацію архітектурної спадщини міста Бережани у сучасному баченні.
????‍????До слова, картини молодої художниці особливі, бо створені на перетині малюнку з натури та цифрового живопису. З допомогою стилуса, планшета та комп’ютера в її руках народжуються шедеври. Це дівчина продемонструвала гостям заходу під час короткого майстер-класу. Потім охочі мали можливість і собі спробувати намалювати щось у такому ж стилі, як працює Ірина.
☝️У залі краєзнавчого музею представлені 10 картин, на яких зображено частинки Бережан – міста дитинства мисткині (зараз вона проживає в Луцьку, навчається на факультеті живопису Університету імені Марії Кюрі-Склодовської в Любліні).
 

Бережанське бюро правової допомоги

БЕРЕЖАНСЬКА ДПІ ГУ ДПС У ТЕРНОПІЛЬСЬКІЙ ОБЛАСТІ

БЕРЕЖАНСЬКА ОКРУЖНА ПРОКУРАТУРА

Захисникам

Адреса і контакти

kg


  Адреса: вул. Банкова, 3, м. Бережани,
Тернопільська область, 47501

Телефон: (03548) 2-14-46

  Факс: (03548) 2-14-37

E-mail: 04058491@mail.gov.ua


Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА