Sl

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА 

 вул.Банкова 3, м. Бережани, Тернопільська область, 47501,  04058491@mail.gov.ua

15 січня проведено розширену нараду з керівниками галузі культури

     У зв’язку зі зміною складу засновників з 01 січня 2021 року у підпорядкування відділу культури, туризму та релігій Бережанської міської ради переведено усіх керівників та працівників закладів культури Бережанського району (Бережанського краєзнавчого музею, Бережанського районного будинку культури, Бережанської централізованої бібліотечної системи, Жуківської державної музичної школи, сільських клубних закладів).
     15 січня у виставковому залі Бережанського краєзнавчого музею проведено розширену нараду з керівниками галузі культури. На порядок денний винесені питання щодо організації роботи закладів культури,  перспективи їхнього розвитку, виробничі питання. Участь у нараді взяв заступник міського голови Степан Кухарук, який наголосив на важливості функціонування галузі культури у громаді.
     Захід проходив в інтерактивному форматі, що дозволило кожному керівнику висловити власну думку щодо діяльності підпорядкованого йому закладу.
     Начальник відділу Олена Мельничук проаналізувала організаційно-творчу та фінансово-господарську діяльність закладів культури у 2020 році; подякувала керівникам за забезпечення високого професійного рівня галузі культури; підкреслила важливість переформатування мистецько-культурних заходів на території ОТГ до сучасних умов; наголосила на питаннях покращення матеріально-технічної бази установ, виконавської дисципліни та ін.
     Присутні на нараді керівники визначили нові напрями надання населенню Бережанської громади якісних культурно-мистецьких, інформаційних та дозвіллєвих послуг, обговорили проведення заходів визначних пам’ятних та знаменних дат у 2021 році.
     Нарада завершилась визначенням основного пріоритету галузі культури – задоволення культурних, естетичних та духовних потреб населення Бережанської ОТГ.

Бережанське бюро правової допомоги

БЕРЕЖАНСЬКА ДПІ ГУ ДПС У ТЕРНОПІЛЬСЬКІЙ ОБЛАСТІ

БЕРЕЖАНСЬКА ОКРУЖНА ПРОКУРАТУРА

Захисникам

Адреса і контакти

kg


  Адреса: вул. Банкова, 3, м. Бережани,
Тернопільська область, 47501

Телефон: (03548) 2-14-46

  Факс: (03548) 2-14-37

E-mail: 04058491@mail.gov.ua


Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА