Sl

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА 

 вул.Банкова 3, м. Бережани, Тернопільська область, 47501,  04058491@mail.gov.ua

У місті Бережани відбулося урочисте відкриття ялинки

     20 грудня 2020 року на площі Ринок відбулося урочисте відкриття ялинки. Це перший захід у Бережанах, який транслювався в онлайн-режимі.
     З привітальним словом до присутніх звернувся міський голова Ростислав Бортник. Він подякував родині Нагірних, які цього року подарували громаді новорічну ялинку, та всім доброчинцям, які фінансово допомогли в закупівлі прикрас, і тим, хто взяв активну участь у створенні святкової атмосфери на центральній міській площі.
     Окрему подяку міський голова висловив активістам БМГО «Рідне Місто», які прикрасили гірляндами стіни і вежу ратуші та насадження перед нею.
Також Ростислав Бортник побажав усім міцного здоров’я, щоб з новими силами ми ввійшли в наступний рік та плідно працювали на благо бережанської громади.
      На завершення свого виступу міський голова запалив вогники на ялинці.
     Захід організовано відділом культури, туризму та релігій міської ради (начальник – Олена Мельничук).
     Святкову зимову феєрію творили: театральний гурток «Світанок» ЦДЮТ (керівник – Оксана Кулакова); зразковий аматорський танцювальний ансамбль «Тандем» (керівник – Христина Хиляк); солістка Адріана Козоріз – учениця Бережанської державної школи мистецтв (керівник – Олена Рудіч); солістка Олена Рудіч – викладач Бережанської державної школи мистецтв; народний аматорський жіночий вокальний ансамбль «Бережаночка» (керівник – Галина Даньків).
     Хай новорічно-різдвяні свята дарують кожному пригорщі щастя, хороший настрій, вогник невичерпного оптимізму та бажання змінювати на краще нашу територіальну громаду!

Бережанське бюро правової допомоги

БЕРЕЖАНСЬКА ДПІ ГУ ДПС У ТЕРНОПІЛЬСЬКІЙ ОБЛАСТІ

БЕРЕЖАНСЬКА ОКРУЖНА ПРОКУРАТУРА

Захисникам

Адреса і контакти

kg


  Адреса: вул. Банкова, 3, м. Бережани,
Тернопільська область, 47501

Телефон: (03548) 2-14-46

  Факс: (03548) 2-14-37

E-mail: 04058491@mail.gov.ua


Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА