Sl

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА 

 вул.Банкова 3, м. Бережани, Тернопільська область, 47501,  04058491@mail.gov.ua

Ювілейний концерт народного аматорського жіночого камерного хору ''Глорія''

     4 грудня у день одного з великих християнських свят — Введення у храм Пресвятої Діви Марії— відбувся творчий звітний концерт народного аматорського жіночого камерного хору ''Глорія'' з нагоди 10-річчя заснування колективу в актовому залі Бережанської державної школи мистецтв, у нових сценічних костюмах.

     Під керівництвом Євгенії Біркової — композитора, аранжувальника, диригента, — та Ірини Кузяк, дочок знаного музиканта й художника Миколи Бездільного, хор є неодноразовим лауреатом, дипломантом Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів, фестивалів. Учасниці хору — це люди різного віку і професій, різних уподобань та поглядів, але їх об'єднує любов до музики, бажання прославляти Господа, Україну, рідний край. Завдяки талановитій, високопрофесійній, відповідальній, вимогливій Євгенії Бірковій колектив згуртований та постійно перебуває у творчому пошуку, з високою сценічною культурою.

     Творчий звіт пройшов у затишній дружній атмосфері, кожен номер супроводжувався бурхливими оплесками глядачів. Завітали на свято і друзі хору, від яких лунали слова вдячності, визнання таланту та побажання творчих успіхів. На жаль, у зв'язку з карантинними вимогами, концерт мали змогу відвідати обмежена кількість шанувальників хору. Сподіваємося, що у прийдешньому році ми, бережанці, ще неодноразово почуємо цей чудовий колектив, який порадує нас новими витворами пісенного мистецтва.

Бережанське бюро правової допомоги

БЕРЕЖАНСЬКА ДПІ ГУ ДПС У ТЕРНОПІЛЬСЬКІЙ ОБЛАСТІ

БЕРЕЖАНСЬКА ОКРУЖНА ПРОКУРАТУРА

Захисникам

Адреса і контакти

kg


  Адреса: вул. Банкова, 3, м. Бережани,
Тернопільська область, 47501

Телефон: (03548) 2-14-46

  Факс: (03548) 2-14-37

E-mail: 04058491@mail.gov.ua


Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА