Sl

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА 

 вул.Банкова 3, м. Бережани, Тернопільська область, 47501,  04058491@mail.gov.ua

ЧЕРГОВИЙ ВІЗИТ БІБЛІОТЕКАРІВ ДО ЛІКАРНІ

    Серед нас живуть люди, яких називають по-різному: інваліди, особи з особливими потребами, люди з обмеженими можливостями. 
    Раніше вони отримували бібліотечні послуги переважно у спеціалізованих книгозбірнях, але сьогодні - це рідкість.


   Зараз набули розповсюдження ідеї бібліотечного обслуговування вдома, у лікарні. Бережанська міська бібліотека імені Богдана Лепкого надає послуги тим, хто з об'єктивних причин не може відвідувати її в звичайному режимі і вносить свій внесок в соціокультурну реабілітацію особливих груп населення. Наше завдання - створити комфортну обстановку для своїх особливих читачів і забезпечити умови для рівного та вільного доступу до інформації.
    Дуже відрадно, що до такої нашої маленької благодійної акції долучаються небайдужі люди, які теж підтримують хворих, своїми добрими справами, додають сили та позитивної енергії. Такою щирою, доброзичливою людиною стала Захарій Віля Володимирівна, яка долучилася продуктовим збором до наших книг.
     Бібліотекар відділу обслуговування Зіновія Ярема серед користувачів з обмеженими фізичними можливостями, для яких книга – найбільший скарб і потреба у вільному доступі до інформації та Віля Захарій на своєму робочому місці.

Бережанське бюро правової допомоги

БЕРЕЖАНСЬКА ДПІ ГУ ДПС У ТЕРНОПІЛЬСЬКІЙ ОБЛАСТІ

БЕРЕЖАНСЬКА ОКРУЖНА ПРОКУРАТУРА

Захисникам

Адреса і контакти

kg


  Адреса: вул. Банкова, 3, м. Бережани,
Тернопільська область, 47501

Телефон: (03548) 2-14-46

  Факс: (03548) 2-14-37

E-mail: 04058491@mail.gov.ua


Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА