Sl

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА 

 вул.Банкова 3, м. Бережани, Тернопільська область, 47501,  04058491@mail.gov.ua

5 травня відбулася зустріч із сучасною українською письменницею Дарою Корній

   Сьогодні, 5 травня, у приміщенні міської бібліотеки ім. Б.Лепкого відбулася зустріч із сучасною українською письменницею Дарою Корній (справжнє ім'я Мирослава Замойська), автором низки казок, оповідань, повістей для дітей та підлітків, романів, Лауреатом Міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова». 
   Під час зустрічі Дара Корній розповіла про напрямки своєї творчої діяльності та про різноманітні ситуації з життя, які стали поштовхом до написання того чи іншого твору. 


   Серед книг, написаних Дарою Корній, особливої уваги заслуговує енциклопедія «Чарівні істоти українського міфу. Духи природи» (2017 р.), у якій авторка дуже цікаво і лаконічно розповіла про давні вірування наших предків, поєднавши теоретичний матеріал із численними казками, легендами, притчами. 
   На завершення зустрічі присутні мали змогу поспілкуватися з Дарою Корній, отримати відповіді на питання, які їх цікавили, придбати книги з автографом.
   Директор міської бібліотеки Василь Калинюк подякував письменниці за візит у Бережани і вручив їй квіти та пам'ятний подарунок.

Бережанське бюро правової допомоги

БЕРЕЖАНСЬКА ДПІ ГУ ДПС У ТЕРНОПІЛЬСЬКІЙ ОБЛАСТІ

БЕРЕЖАНСЬКА ОКРУЖНА ПРОКУРАТУРА

Захисникам

Адреса і контакти

kg


  Адреса: вул. Банкова, 3, м. Бережани,
Тернопільська область, 47501

Телефон: (03548) 2-14-46

  Факс: (03548) 2-14-37

E-mail: 04058491@mail.gov.ua


Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА