Sl

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА 

 вул.Банкова 3, м. Бережани, Тернопільська область, 47501,  04058491@mail.gov.ua

Бережанці відсвяткували День міста

21150177 1541464299233409 3409141325198328558 n      27 серпня 2017 року жителі та гості Бережан відсвяткували День міста. У парку біля замку Сенявських зібралося чимало людей.
  Організаційним комітетом, до складу якого увійшли представники Бережанської міської ради, комунальних підприємств, установ та організацій міста, було докладено максимум зусиль для організації свята. Відділом культури, туризму та релігій підготовлено концертно-розважальну програму, яка була насиченою та цікавою для бережанців.


    «Дорога бережанська родино, шановні гості! Сьогодні ми святкуємо день народження нашого міста, яке славиться своїм історичним минулим, традиціями та прекрасними людьми. Перш за все я хочу подякувати всім військовослужбовцям, які зараз на східному кордоні нашої держави борються за її незалежність. Висловлюю вдячність людям, які живуть і працюють на благо нашого міста. 
     Вірю в те, що Бережани і надалі будуть розвиватися та стануть кращим із кращих міст на планеті.
     Бажаю Вам усім мирного неба, достатку, любові та Божого благословення!» − зазначив у своєму зверненні до присутніх міський голова м. Бережани Володимир Музичка.
  Також із привітальним словом виступили заступник голови Бережанської РДА Ігор Гринкевич та представник ПАП «Агропродсервіс» Ігор Гуль. 
    Грамотами Бережанської міської ради було нагороджено переможців щорічного конкурсу-пленеру юних художників «Вулиці нашого міста», переможців щорічного конкурсу «Зробимо місто кращим», який проводиться у рамках заходів із відзначення Дня міста Бережани, а також працівників культури, освіти, комунальних та інших установ міста. 
   Хорошим настроєм та позитивними емоціями з присутніми щедро ділилися юні, але надзвичайно талановиті ведучі Дмитро Кметко та Анастасія Солонинка.
      У концерті з нагоди Дня міста Бережани взяли участь: народний аматорський жіночий камерний хор МБК «Просвіта» (кер. Катерина Слабодух), Ляна Рудіч та Ігор Варчак, зразковий ансамбль танцю «Розмарія» (керівник Марія Кузів) Бережанської школи-гімназії – переможець Міжнародного фестивалю «Сонце, радість і краса», що проходив у Болгарії. 
    Приємним сюрпризом для бережанців став виступ Тернопільського військового оркестру 44-ої окремої артилерійської бригади (диригент – бережанець Тарас Когут). 
    Варто відзначити, що колектив оркестру неодноразово виступав з концертами в зоні українсько-російського військового конфлікту, а 12 травня 2016 року вони спустилися в соляну шахту державного підприємства «Артемсіль» та встановили унікальний рекорд України – дефіле військового духового оркестру на максимальній глибині (близько 300 м під землею).
     Також для участі у святковому концерті було запрошено молодий творчий колектив Тернопільського національного економічного університету «Струни серця». Їх багатоголосний спів справив неповторні та незабутні враження на слухачів і торкнувся струн серця кожного.
   Музичні твори прозвучали у виконанні співака, композитора, аранжувальника, співзасновника та художнього керівника гурту «Світозари», лауреата і дипломанта всеукраїнських та міжнародних конкурсів Ігоря Яснюка (музичний подарунок від ПАП «Агропродсервіс»).
      Упродовж декількох годин, окрім прослуховування концерту, дорослі та діти мали змогу розважитися на різноманітних атракціонах, спробувати постріляти зі зброї у тирі, скуштувати смачних страв, які пропонували заклади харчування тощо.
     Увечері молодь розважали драйвовий кавер-гурт «100 Хвилин» та рок-гурт «Медовий полин», шалена енергія музики яких завжди поєднується з текстами, що вкрай легко запам’ятовуються.
    Особливої уваги заслуговує маленький бережанець Лук’ян, який своїм прикладом показав усім, що означає бути витривалою людиною, а вік – це лише цифра. Хлопчик разом із мамою весело танцював, аж поки прозвучали останні акорди музики. 
    Святкування Дня міста Бережани ще раз нагадало, що всі ми належимо до однієї спільноти, тож давайте разом будемо працювати та дбати про край, де живемо. Лише спільними зусиллями ми зможемо зробити наше місто багатим та економічно розвиненим!

Бережанське бюро правової допомоги

БЕРЕЖАНСЬКА ДПІ ГУ ДПС У ТЕРНОПІЛЬСЬКІЙ ОБЛАСТІ

БЕРЕЖАНСЬКА ОКРУЖНА ПРОКУРАТУРА

Захисникам

Адреса і контакти

kg


  Адреса: вул. Банкова, 3, м. Бережани,
Тернопільська область, 47501

Телефон: (03548) 2-14-46

  Факс: (03548) 2-14-37

E-mail: 04058491@mail.gov.ua


Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА