Sl

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА 

 вул.Банкова 3, м. Бережани, Тернопільська область, 47501,  04058491@mail.gov.ua

25 червня в м. Бережани відбулося святкування Дня молоді

19420817 1480107728702400 5285232342751659418 n   У неділю, 25 червня 2017 року, у м. Бережани відбулося святкування Дня молоді. Із привітальним словом до присутніх звернувся міський голова Володимир Музичка. 
     «Життя людини можна порівняти з порами року. Молодість – це весна, час розквіту, народження любові. Бажаю, щоб Ви прожили з молодістю усе своє життя. Міцного здоров’я Вам, мирного неба та щасливої долі!» − зазначив у своєму виступі міський голова. 


     Бережанцям, котрі своїми досягненнями прославили наше місто не тільки на теренах рідного краю, а й в Україні загалом, з нагоди Дня молоді було вручено нагороди. 
       У стінах замку Сенявських відбулися турніри з шашок і шахів.
   У міському парку учасники свята Дня молоді мали змогу оглянути фотовиставку літнього військово-патріотичного табору «Легіонер» ім. Р.Шухевича, який діяв у с. Слов’ятин упродовж 12-18 червня, скуштувати польової каші, насолодитися чудовими виступами місцевих талановитих солістів, хореографічних колективів, інструментального гурту «БережBand», зразкової студії «Крок», а також гостей свята – сучасних музичних гуртів «ФаМажор» та «Wincent Music». 
    Організаторами Дня молоді у м. Бережани є відділ освіти, молоді і спорту (начальник відділу Галина Михальчук) та відділ культури, туризму та релігій Бережанської міської ради (начальник Олена Мельничук). 
   Бережанською міською радою через розпорядника коштів відділ освіти, молоді і спорту Бережанської міської ради було виділено кошти для проведення заходу. До співфінансування деяких забав, наприклад, ігри з фарбами холі, також долучилася ГО «KAIROS».
    Представники ГО «KAIROS» презентували для молоді Бережан розважальну програму, яка включала в себе різноманітні конкурси, ігри, забави, такі як: гладіаторські бої на колоді, стрілецький тир, смуга перешкод тощо. 
      Надзвичайно цікавим заходом виявилися розваги з кольоровими фарбами холі, у яких активно взяли участь не тільки діти та підлітки, а й дорослі.
      Головний приз, що розігрували серед учасників змагань методом проведення жеребкування, – спортивний велосипед – отримала юна дівчина Наталя з села Комарівка. 
         Увечері молодь Бережан взяла участь у DJ-дискотеці.
      Варто відзначити, що в цей день, окрім концертно-розважальної програми в парку біля замку Сенявських з нагоди Дня молоді, за фінансової підтримки Бережанської міської ради відбувся V Регіональний книжковий фестиваль «У храмі книг» у дворику ратуші, під час якого було презентовано різноманітні новинки поліграфічної продукції, зокрема буклет «Бережани. Замок Синявських у долі Ференца ІІ Ракоці», історико-краєзнавчий нарис «Як з Бережан до Кадри. Книга друга», бібліографічний покажчик «Родина Олександра Барвінського в громадсько-культурному житті Тернопільщини» та ін. 
     Гості фестивалю милувалися виставкою художніх картин Вероніки Нестерук, персональною виставкою «Живопис і графіка Петра Рака», творчими роботами учнів Бережанської художньої школи, чудовими вишитими українськими рушниками з колекції Марії Голяш-Хамар «Мої вишивки для тебе, рідна Україно», музейними афішами ручної роботи та ін. Організатором заходу є міський музей книги (директор Лілія Зінчук).

Бережанське бюро правової допомоги

БЕРЕЖАНСЬКА ДПІ ГУ ДПС У ТЕРНОПІЛЬСЬКІЙ ОБЛАСТІ

БЕРЕЖАНСЬКА ОКРУЖНА ПРОКУРАТУРА

Захисникам

Адреса і контакти

kg


  Адреса: вул. Банкова, 3, м. Бережани,
Тернопільська область, 47501

Телефон: (03548) 2-14-46

  Факс: (03548) 2-14-37

E-mail: 04058491@mail.gov.ua


Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА