Sl

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА 

 вул.Банкова 3, м. Бережани, Тернопільська область, 47501,  04058491@mail.gov.ua

Оголошення щодо добору кандидатур від громадських організацій у сфері культури для включення до складу конкурсної комісії з конкурсного добору на заміщення вакантної посади директора міського будинку культури «Просвіта»

Оголошення

щодо добору кандидатур від громадських організацій у сфері культури для включення до складу конкурсної комісії з конкурсного добору на заміщення вакантної посади директора міського будинку культури «Просвіта» м.Бережани

 

     Відповідно до п.6 ст. 21-3 Закону України “Про культуру”  відділ культури, туризму та релігій Бережанської міської ради  розпочинає прийом пропозицій від громадських організацій у сфері культури відповідного функціонального спрямування щодо кандидатур для включення до складу конкурсної комісії з конкурсного добору заміщення вакантної посади директора міського будинку культури «Просвіта» м.Бережани.

     Членами конкурсної комісії можуть бути:

  • незалежні фахівці у сфері культури, публічного або бізнес-адміністрування;
  • члени професійних, творчих спілок, об’єднань, асоціацій, організацій у сфері культури, зареєстрованих відповідно до закону;
  • члени міжнародних об’єднань, асоціацій, організацій у сферах культури.         

     Членом конкурсної комісії не може бути особа, яка:

  • за рішенням суду визнана недієздатною або її дієздатність обмежена;
  • має судимість за вчинення злочину, якщо така судимість не погашена або  не знята в установленому законом порядку, або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення корупційного правопорушення;
  • є близькою особою або членом сім’ї учасника конкурсу чи органу управління;
  • є членом трудового колективу закладу культури.

     Відбір кандидатур для включення до складу конкурсної комісії від громадських організацій здійснюється шляхом жеребкування.

     Для участі у жеребкуванні громадська організація подає до відділу культури, туризму та релігій Бережанської міської ради до 17.12.2021 року:

  • лист у довільній формі, підписаний керівником громадської організації, із зазначенням трьох кандидатур, які рекомендуються для включення до складу конкурсної комісії. До листа додаються заява, згода на обробку персональних даних, відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», та анкета кандидата на включення до конкурсної комісії;
  • копію статуту громадської організації (за наявності), завірену належним чином (у разі діяльності громадської організації без статуту подається копія завіреного керівником громадської організації іншого документа, який містить інформацію про мету (цілі) діяльності громадської організації).

     Відповідальність за достовірність поданих даних несуть керівник громадської  організації та запропоновані громадською організацією кандидати.

      Пропозиції до складу конкурсної комісії, що не відповідають вимогам, встановленим Законом України «Про культуру», не розглядаються.

     Суб’єкти, які користуються правом подання кандидатур до складу конкурсної комісії, подають свої кандидатури  за адресою: вул. Площа Ринок, 15, м.Бережани, Тернопільська обл., 47501.

     Контактний телефон: (03548)2-16-55, електронна адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

     Подані пропозиції розглядаються відділом культури, туризму та релігій Бережанської міської ради протягом 17-20 грудня 2021 року.

     Жеребкування відбудеться  21 грудня 2021 року у відділі культури, туризму та релігій Бережанської міської ради за адресою:вул. Площа Ринок, 15, м.Бережани, Тернопільська обл.

 

Заява

 

Згода на обробку персональних даних

 

Анкета

Бережанське бюро правової допомоги

БЕРЕЖАНСЬКА ДПІ ГУ ДПС У ТЕРНОПІЛЬСЬКІЙ ОБЛАСТІ

БЕРЕЖАНСЬКА ОКРУЖНА ПРОКУРАТУРА

Захисникам

Адреса і контакти

kg


  Адреса: вул. Банкова, 3, м. Бережани,
Тернопільська область, 47501

Телефон: (03548) 2-14-46

  Факс: (03548) 2-14-37

E-mail: 04058491@mail.gov.ua


Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА