Sl

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА 

 вул.Банкова 3, м. Бережани, Тернопільська область, 47501,  04058491@mail.gov.ua

У рамках відзначення Міжнародного дня захисту дітей у піцерії-кафе «La Famiglia» відбувся майстер-клас по приготуванню піци

   5 червня 2018 року в рамках відзначення Міжнародного дня захисту дітей у піцерії-кафе «La Famiglia» відбувся майстер-клас по приготуванню піци за участю начальника служби у справах дітей, надання соціальної допомоги сім’ям з дітьми та молоді Бережанської міської ради Оксани Максимчак, заступника міського голови куратора служби у справах дітей Олега Захарківа, дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та дітей, які знаходяться в складних життєвих обставинах.


   Майстер-клас провів власник «La Famiglia» Сергій Біленький. Під його вмілим керівництвом юні бережанці змогли відчути себе справжніми шеф-поварами та приготувати піцу з улюблених інгредієнтів.
   На завершення кожен учасник майстер-класу скуштував піцу, яку зробив власноруч.
   Служба у справах дітей, надання соціальної допомоги сім’ям з дітьми та молоді Бережанської міської ради висловлює щиру подяку приватному підприємцю Сергію Біленькому за безкоштовно проведений захід та подаровані дітям незабутні враження!

Бережанське бюро правової допомоги

БЕРЕЖАНСЬКА ДПІ ГУ ДПС У ТЕРНОПІЛЬСЬКІЙ ОБЛАСТІ

БЕРЕЖАНСЬКА ОКРУЖНА ПРОКУРАТУРА

Захисникам

Адреса і контакти

kg


  Адреса: вул. Банкова, 3, м. Бережани,
Тернопільська область, 47501

Телефон: (03548) 2-14-46

  Факс: (03548) 2-14-37

E-mail: 04058491@mail.gov.ua


Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА