Sl

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА 

 вул.Банкова 3, м. Бережани, Тернопільська область, 47501,  04058491@mail.gov.ua

Зустріч за участю куратора проектів європейського благодійного фонду «Брати Милосердя»

     Вже неодноразово обговорювалося питання щодо створення реабілітаційного відділення для дітей з особливими потребами на базі КУТОР «Бережанський обласний комунальний дитячий гастроентерологічний санаторій». 
     З ініціативи Бережанської міської ради було проведено ряд зустрічей та надіслано декілька офіційних листів до обласного керівництва з проханням посприяти в організації такого необхідного для нашого краю реабілітаційного відділення.


     21 березня 2017 року відбулася зустріч за участю куратора проектів європейського благодійного фонду «Брати Милосердя» Верона Райеса та міського голови м. Бережани Володимира Музички.
    Під час зустрічі обговорено питання щодо надання допомоги в організації функціонування реабілітаційного відділення для дітей з особливими потребами, якщо таке буде створено на базі КУТОР «Бережанський обласний комунальний дитячий гастроентерологічний санаторій». 
      Якщо з певних причин реабілітаційне відділення для дітей з особливими потребами не буде створено на базі КУТОР «Бережанський обласний комунальний дитячий гастроентерологічний санаторій», Верон Райес запропонував створити реабілітаційне відділення у с. Рай. Також він готовий допомогти у закупівлі обладнання для майбутнього реабілітаційного відділення та залучити досвідчених у цій галузі європейських фахівців з метою підвищення кваліфікації роботи місцевого медперсоналу та педагогів.

Бережанське бюро правової допомоги

БЕРЕЖАНСЬКА ДПІ ГУ ДПС У ТЕРНОПІЛЬСЬКІЙ ОБЛАСТІ

БЕРЕЖАНСЬКА ОКРУЖНА ПРОКУРАТУРА

Захисникам

Адреса і контакти

kg


  Адреса: вул. Банкова, 3, м. Бережани,
Тернопільська область, 47501

Телефон: (03548) 2-14-46

  Факс: (03548) 2-14-37

E-mail: 04058491@mail.gov.ua


Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА