Sl

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА 

 вул.Банкова 3, м. Бережани, Тернопільська область, 47501,  04058491@mail.gov.ua

Вручення свідоцтв про народження дітей у пологовому відділенні Бережанської ЦРКЛ

    Народження дитини – щаслива подія для усієї родини. З появою малюка додаються турботи про його здоров’я та блага не тільки матеріальні, а й юридичні. Першим документом новонародженого є свідоцтво про народження.
   З метою вдосконалення та оптимізації проведення державної реєстрації народження дітей у березні 2016 року стартував пілотний проект Міністерства Юстиції України щодо видачі свідоцтва про народження дитини безпосередньо у пологовому будинку. Відтепер реєстрація народжень стала вільно доступною для усіх дітей, незважаючи на їх етнічне походження та соціальний статус, та проводиться не лише у Бережанському районному відділі державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області, за адресою: м. Бережани, вул. Банкова, 6, а й у приміщенні пологового відділу Бережанської центральної районної комунальної лікарні.


   Працівники відділу державної реєстрації актів цивільного стану приймають та видають документи про державну реєстрацію новонароджених у пологовому відділенні Бережанської ЦРКЛ з вівторка до суботи, зважаючи на кількість народження дітей.
  Для цього необхідно мати паспорти батьків дитини, свідоцтво про реєстрацію шлюбу, медичне свідоцтво про народження, яке видається пологовим відділенням та визначитись з ім’ям дитини та прізвищем (у разі різних прізвищ у батьків). Реєстрація народження дитини проводиться безкоштовно.
   Протягом 2016 року в пологовому відділенні вручено 109 свідоцтв про народження малят. З початку 2017 року такою послугою скористалися 30 матерів. Щасливі батьки виписувались додому з готовими документами, що значно спростило подальше оформлення соціальної допомоги, приписки місця проживання чи інших юридичних питань, пов’язаних із народженням дитини.
  Напередодні свята весни та з нагоди річниці успішного впровадження новацій у пологовому відділенні Бережанської ЦРКЛ спільно з керівництвом району та міста вручено щасливим матерям свідоцтва про народження їх донечок. Щиро вітаємо з новонародженими та бажаємо здоров’я і процвітання щасливим родинам. 
   Колектив Бережанської міської ради щиро вітає свою працівницю, Проць Христину, з народженням донечки Соломії і бажає молодій матусі та її немовляті міцного здоров’я. Хай маленька принцеса росте розумною, красивою, слухняною, дарує радість і щастя Вашій сім’ї. Нехай ангел-охоронець завжди береже її від бід, а Господь із неба зішле многих і благих літ. 
    Міський голова Володимир Музичка в пологовому відділенні Бережанської ЦРКЛ особисто вручив свідоцтво про народження Соломійки її щасливій матусі.

Бережанське бюро правової допомоги

БЕРЕЖАНСЬКА ДПІ ГУ ДПС У ТЕРНОПІЛЬСЬКІЙ ОБЛАСТІ

БЕРЕЖАНСЬКА ОКРУЖНА ПРОКУРАТУРА

Захисникам

Адреса і контакти

kg


  Адреса: вул. Банкова, 3, м. Бережани,
Тернопільська область, 47501

Телефон: (03548) 2-14-46

  Факс: (03548) 2-14-37

E-mail: 04058491@mail.gov.ua


Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА