Sl

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА 

 вул.Банкова 3, м. Бережани, Тернопільська область, 47501,  04058491@mail.gov.ua

Створення реабілітаційного відділення

    Зважаючи на високий рівень інвалідизації серед дитячого населення Бережанщини, виникла необхідність створення реабілітаційного відділення для дітей, які потребують особливої уваги як зі сторони батьків, так і держави, зокрема забезпечення ефективного доступу до послуг у галузі освіти, професійної підготовки, медичного обслуговування, відновлення здоров’я, підготовки до трудової діяльності та доступу до засобів відпочинку.


   На території Бережанської міської ради діє КУТОР «Бережанський обласний комунальний дитячий гастроентерологічний санаторій». Зараз у медичному закладі розгорнуто 50 ліжко-місць. Тут лікуються діти з гастроенторологічними, ендокринологічними, нефрологічними захворюваннями, а також із захворюваннями верхніх дихальних шляхів. 
     Керівництво установи виготовило проектно-коштирисну документацію з реконструкції спортивного залу лікувальної фізкультури КУТОР «Бережанський обласний комунальний дитячий гастроентерологічний санаторій», що знаходиться за адресою: м. Бережани, вул. Шевченка, 30. Реалізація проекту дасть можливість покращити лікувально-діагностичний процес, а також умови перебування, надання медичної допомоги дітям-сиротам, напівсиротам, дітям-інвалідам, дітям із малозабезпечених, багатодітних та неповних сімей, дітям демобілізованих та учасників АТО, а також дітям, які потребують медичних послуг реабілітаційного характеру.

      Цей проект внесений до переліку проектів, фінансування яких заплановано у 2017 році за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку (№010290-ТР). 
       Саме тому Бережанська міська рада звернулася до голови Тернопільської ОДА з проханням посприяти у створенні на базі КУТОР «Бережанський обласний комунальний дитячий гастроентерологічний санаторій» реабілітаційного відділення для дітей з особливими потребами.
         Бережанська міська рада готова долучитися до реалізації цього проекту.

Бережанське бюро правової допомоги

БЕРЕЖАНСЬКА ДПІ ГУ ДПС У ТЕРНОПІЛЬСЬКІЙ ОБЛАСТІ

БЕРЕЖАНСЬКА ОКРУЖНА ПРОКУРАТУРА

Захисникам

Адреса і контакти

kg


  Адреса: вул. Банкова, 3, м. Бережани,
Тернопільська область, 47501

Телефон: (03548) 2-14-46

  Факс: (03548) 2-14-37

E-mail: 04058491@mail.gov.ua


Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА