Sl

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА 

 вул.Банкова 3, м. Бережани, Тернопільська область, 47501,  04058491@mail.gov.ua

Усім громадським об’єднанням!

  Створіть власний веб-сайт на основі офіційного сайту Тернопільської обласної ради http://te-rada.org

Пропозиція адресована усім громадським об’єднанням, які зацікавлені у власномі сайті.

Для створення власного веб-сайту обласна рада може надати Вам:

1.Файли сайту, базу та структуру для можливості їх розміщення на власному домені і хостингу;

2.Постійну інформаційну підтримку щодо роботи веб-сайту.

 

   Налаштування Вашого сайту, домену, хостингу, а також внесення змін у файли сайту Ви здійснюєте самостійно.       Якщо Ви не можете самостійно здійснити зазначені вище налаштування, то обласна  рада може надати контакти розробників нашого сайту.

  Інформацію щодо потреб використання основи сайту обласної ради просимо надіслати на електронну пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

   Контактна особа – Зендран Андріан Вячеславович ( тел. 098 810 – 59 – 91 )

  Для створення власного сайту на основі сайту Тернопільської обласної ради з Вашої сторони потрібно здійснити такі кроки:

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України №851 від 21 жовтня 2015 року (http://zakon5.rada.gov.ua/laws/show/851-2015-%D0%BF)

- здійснити реєстрацію електронної поштової скриньки у доменній зоні GOV.UA або .УКР – це можна зробити за посиланням https://e-court.mail.gov.ua/. В подальшому дана електронної пошта буде використовуватись для реєстрації домену.

 

- здійснити реєстрацію доменного імені реєстрантом у домені GOV.UA (реєстрація домену є безкоштовною) – для цього потрібно зайти на сайт реєстранта (http://www.gov.ua) та прочитати інструкцію з актуалізації доменного імені. Далі здійснити відповідні вимоги вказані в інструкції, а саме:

   1.Зареєструвати нік-хендл (мережевий ідентифікатор) за посиланням http://uanic.ua/?uanew2. Дані, вказані при реєстрації нік-хендла, мають бути ідентичні тим, що містяться на офіційному бланку організації, а вказана email-адреса обов'язково діюча (та яку Ви зареєстрували в домені GOV.UA). На цю email-адресу буде надісланий зареєстрований нік-хендл (вигляду TEST123-UANIC).

  2.Оформити офіційного листа, зразок якого розміщено за посиланням: Загальні вимоги до оформлення та подання до розгляду листів в кінці сторінки «Лист для актуалізації домену». В листі в якості адміністративного контакту необхідно зазначити нік-хендл, зареєстрований в пункті 1.

В якості додатків та на підтвердження вказаних відомостей в офіційному листі просимо надати:

- копію Свідоцтва про реєстрацію юридичної особи або виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, засвідчену належним чином; 

- копію довідки, або витягу, або відомостей з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України (ЄДРПОУ), засвідчену належним чином;

- копію статуту або положення підприємства, установи, організації, засвідчену належним чином.

Пакет документів направити за адресою:
04053, м. Київ, а/с 23
ТОВ "Хостмайстер"
Адміністратору домену GOV.UA

  3.Для завершення процесу актуалізації зазначте нік-хендл, зареєстрований в пункті 1, за наступним посиланням: Оформлення заявки на переделегування домену (доступ під паролем поточних адміністративного або технічного контактів домену). Або зазначте нік-хендл за посиланням, яке було надіслане на email-адресу поточного адміністративного контакту домену (тема листа: Актуалізація в домені GOV.UA).

- здійснити реєстрацію електронної поштової скриньки на поштовому сервері google.com – це потрібно для якісного функціонування (використання хмарних сервісів) вашого сайту, базу для якого надає Тернопільска обласна рада. Реєстрацію можна здійснити за посиланням https://accounts.google.com/SignUp?service=mail&continue=https%3A%2F%2Fmail.google.com%2Fmail%2F&ltmpl=default

 - далі слід купити хостинг, ми рекомендуємо купити хостинг на хостинг-провайдері http://www.ukraine.com.ua Найкраще вибрати тарифний план Master SSD з підтримкою 256 мегабіт – для якісного і швидкого функціонування Вашого сайту.

 - завантажити файли сайту на хостинг та здійснити налаштування хостингу і домену.

 

  Якщо налаштування будуть здійснювати розробники сайту Тернопільської обласної ради слід передати логін та пароль зареєстрованого Вами домену і хостингу на поштову скриньку Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., ці дані будуть надіслані розробникам для здійснення потрібних дій. Логін і пароль після внесення всіх налаштувань Ви зможе змінити на інший.

Бережанське бюро правової допомоги

БЕРЕЖАНСЬКА ДПІ ГУ ДПС У ТЕРНОПІЛЬСЬКІЙ ОБЛАСТІ

БЕРЕЖАНСЬКА ОКРУЖНА ПРОКУРАТУРА

Захисникам

Адреса і контакти

kg


  Адреса: вул. Банкова, 3, м. Бережани,
Тернопільська область, 47501

Телефон: (03548) 2-14-46

  Факс: (03548) 2-14-37

E-mail: 04058491@mail.gov.ua


Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА