Sl

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА 

 вул.Банкова 3, м. Бережани, Тернопільська область, 47501,  04058491@mail.gov.ua

Село Посухів - учасник конкурсу "Кращі практики місцевого самоврядування"

     Сьогодні, 30 вересня, працівники відділу економічного розвитку "Ресурсний центр громади та підтримки підприємництва" міської ради подали проект "Відновлення культурної спадщини с. Посухів та історії Українського Січового Стрілецтва шляхом реконструкції кладовища Українського Січового Стрілецтва" на конкурс "Кращі практики місцевого самоврядування", адже громада с. Посухова та староста Оксана Грабар - молодці та заслуговують на відзнаку.
     Територія с.Посухів знаходиться біля гори Лисоня, де в 1916 тому році відбулись бої Українського Січового Стрілецтва на горі Лисоня. В селі Посухів знаходився госпіталь, біля якого облаштували кладовище, унікальне тим, що його вхідна брама – тризуб. За часів радянського союзу тризуб замуровували й руйнували, але громада завжди його відновлювала. У 2016 році тут пройшло перепоховання останків тіл Українського Січового Стрілецтва, віднайденого на місці бою – горі Лисоні.
    У разі перемоги сільські громади отримають відзнаки, презентації практик, тематичні публікації, телевізійні програми, участь у міжнародних заходах.

Бережанське бюро правової допомоги

БЕРЕЖАНСЬКА ДПІ ГУ ДПС У ТЕРНОПІЛЬСЬКІЙ ОБЛАСТІ

БЕРЕЖАНСЬКА ОКРУЖНА ПРОКУРАТУРА

Захисникам

Адреса і контакти

kg


  Адреса: вул. Банкова, 3, м. Бережани,
Тернопільська область, 47501

Телефон: (03548) 2-14-46

  Факс: (03548) 2-14-37

E-mail: 04058491@mail.gov.ua


Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА