Sl

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА 

 вул.Банкова 3, м. Бережани, Тернопільська область, 47501,  04058491@mail.gov.ua

Бережанська міська рада стала однією стала однією з 20-ти громад-переможниць у молодіжному проєкті «Зміни для тебе»

     Бережанська міська рада стала однією стала однією з 20-ти громад-переможниць у молодіжному проєкті «Зміни для тебе» #Changes4U, що реалізується за підтримки проєкту «3D Project: Розвиток попри перешкоди. Стійке громадянське суспільство в часи пандемії та в майбутньому» від Місцевої асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація відкритих міст», який виконується МБО «Фонд Східна Європа» за фінансової підтримки Європейського Союзу.
     Цей проєкт спрямований на вирішення проблеми залученості молоді до процесів ухвалення рішень, вирішення локальних проблем та реалізації молодіжних ініціатив у своїх громадах.
Бережанська міська рада має наміри розвивати молодіжну політику в громаді та зацікавлена налагодити діалог з місцевою молоддю.
     Просимо сприяти, щоб терміново до 05 жовтня 2021 року активні учні шкіл громади віком від 15 р., та студенти Бережанського фахового коледжу та Бережанського агротехнічного інституту, що бажають стати учасниками Молодіжної ради Бережанській міській раді, заповнили онлайн-заявку до участі в конкурсі.
     Контактна особа – Алла Соколовська - подавач заявки, головний спеціаліст відділу економічного розвитку «Ресурсний центр громади та підтримки підприємництва» Бережанської міської ради.

Бережанське бюро правової допомоги

БЕРЕЖАНСЬКА ДПІ ГУ ДПС У ТЕРНОПІЛЬСЬКІЙ ОБЛАСТІ

БЕРЕЖАНСЬКА ОКРУЖНА ПРОКУРАТУРА

Захисникам

Адреса і контакти

kg


  Адреса: вул. Банкова, 3, м. Бережани,
Тернопільська область, 47501

Телефон: (03548) 2-14-46

  Факс: (03548) 2-14-37

E-mail: 04058491@mail.gov.ua


Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА