Sl

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА 

 вул.Банкова 3, м. Бережани, Тернопільська область, 47501,  04058491@mail.gov.ua

Відбулася інформаційно-роз’яснювальна нарада з питань вакцинації

????Стан проведення вакцинальної кампанії на Бережанщиніі сьогодні, 4 серпня, обговорено під час інформаційно-роз’яснювальної наради з керівниками комунальних закладів, підприємств, установ, старост старостинських округів за участю директора КНП «Бережанська ЦМЛ» Василя Вридника та директора КНП «БЦПМСД» Віктора Цапка. Керівники медичних установ проінформували, що з часу початку вакцинальної

кампанії з 4 березня 2021 року силами бригад з вакцинації сімейної медицини та лікарні провакциновано близько 6 тис осіб (проведено більше 10 тис щеплень). Команди з вакцинації вакцинували не тільки жителів Бережанщини, а й сусідніх громад.

????«Перед нами стоїть завдання до кінця року провакцинувати 70 % дорослого населення жителів Бережанщини. У цифрах це становить 16 тисяч осіб. У наших закладах є в наявності 4 вакцини: AstraZeneca, CoronaVac від Sinovac, Comirnaty від Pfizer та Moderna. Розгорнуто Центр вакцинації в Будинку громад по вул.Шевченка в м.Бережани, пункт вакцинації та працює 4 мобільні бригади» − наголосили керівники медичної галузі.

????Заступник міського голови Володимир Урдейчук зазначив, що у разі переходу області до жовтого, помаранчевого чи червоного карантинного рівня епідемічної безпеки для роботи навчального закладу у звичному режимі потрібно мати мінімум 80% повністю вакцинованого персоналу. Про це йдеться у постанові «Про внесення змін до Національного плану вакцинопрофілактики гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-СоV-2, на період до 31 грудня 2021 року», яку ухвалив Кабінет Міністрів України 28 липня 2021 року. Рекомендовано навчальним закладам вжити заходів щодо збільшення рівня вакцинування від COVID-2019 серед працівників навчальних закладів в умовах можливих карантинних обмежень в період 2021-2022 навчального року.

Бережанське бюро правової допомоги

БЕРЕЖАНСЬКА ДПІ ГУ ДПС У ТЕРНОПІЛЬСЬКІЙ ОБЛАСТІ

БЕРЕЖАНСЬКА ОКРУЖНА ПРОКУРАТУРА

Захисникам

Адреса і контакти

kg


  Адреса: вул. Банкова, 3, м. Бережани,
Тернопільська область, 47501

Телефон: (03548) 2-14-46

  Факс: (03548) 2-14-37

E-mail: 04058491@mail.gov.ua


Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА