Sl

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА 

 вул.Банкова 3, м. Бережани, Тернопільська область, 47501,  04058491@mail.gov.ua

Продуктивною була сьогоднішня сесія Бережанської міської ради

????Прийнято рішення з 29 питань, заслухано низку депутатських звернень та депутатський запит щодо внесення змін в «Положення про преміювання, виплат, надбавок, доплат та матеріальних допомог працівникам апарату Бережанської міської ради та її виконавчих органів», затверджене рішенням сесії міської ради №816 від 25 січня 2018року. Проект рішення, що стосувався цього запиту, депутатський корпус підтримав майже одноголосно.
☝️Відтепер депутати щомісячно визначатимуть розмір надбавок і премій керівному апарату міської ради.
☝️Відбулися зміни у складі депутатської фракції політичної партії «Європейська солідарність». За власним бажанням з її складу вийшов депутат Сергій Біленький.
☝️Також депутати запропонували після припинення повноважень 2 заступників міського голови з метою економії коштів не призначати нових осіб, а відповідні посадові обов’язки розділити між заступниками Володимиром Урдейчуком та Валерієм Бабичем.
✅Крім цього, затверджено розпорядження міського голови «Про надання адресної грошової допомоги» (на виконання договору про спільну діяльність між Бережанською та Нараївською територіальними громадами в рамках використання урочища Бізятин як полігону для вивозу сміття з Бережанської МТГ).
✅Внесено зміни в Програму розвитку футболу
Бережанщини на період 2020-2022 роки.
✅Затверджено Програму з відзначення Дня міста Бережани у 2021 році. Заходи проводитимуться протягом 19-21 червня з дотриманням карантинних вимог.
????Детальніше з проектами рішень, які було розглянуто на черговому засіданні сесії міської ради, можна ознайомитися на офіційному сайті за посиланням: http://berezhanymrada.gov.ua/.../proiekty-rishen.../2021-rik.
 

Бережанське бюро правової допомоги

БЕРЕЖАНСЬКА ДПІ ГУ ДПС У ТЕРНОПІЛЬСЬКІЙ ОБЛАСТІ

БЕРЕЖАНСЬКА ОКРУЖНА ПРОКУРАТУРА

Захисникам

Адреса і контакти

kg


  Адреса: вул. Банкова, 3, м. Бережани,
Тернопільська область, 47501

Телефон: (03548) 2-14-46

  Факс: (03548) 2-14-37

E-mail: 04058491@mail.gov.ua


Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА