Sl

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА 

 вул.Банкова 3, м. Бережани, Тернопільська область, 47501,  04058491@mail.gov.ua

Працівники Бережанської міської ради та її структурних підрозділів долучилися до всеукраїнської акції «За чисте довкілля»

????Сьогодні, 21 квітня, працівники Бережанської міської ради та її структурних підрозділів на чолі з міським головою Ростиславом Бортником долучилися до всеукраїнської акції «За чисте довкілля». Спільними зусиллями було прибрано узбіччя дороги від ресторану «Медок» до хреста, який є символічним кордоном між Бережанською та Нараївською громадами.
????По-весняному тепла погода сприяла роботі. Незліченна кількість пластикових і скляних пляшок, поліетиленові пакети, старі автомобільні диски, шини, килимові доріжки, дитячі іграшки – це лише частковий перелік того, що довелося збирати в лісосмузі.
☝️«Люди нарікають на стан навколишнього середовища. Але єдиний, кому можна дорікнути за довкілля – сама людина», – говорив Роберт Коллієр. Кожен з нас має право вибору.
✅Приїжджаючи відпочивати в ліс, будь ласка, після завершення трапези сміття заберіть із собою, а не викидайте його у найближчі кущі. Не забувайте, що можливо, коли-небудь вам захочеться знову повернутися сюди ще раз.
✅Подорожуючи автомобілем, пам’ятайте що узбіччя і придорожні лісосмуги – це не сміттєзвалище, куди можна скидати ввесь непотріб.
????Хочеться вірити, що свідомих громадян у нашому краю все-таки стане більше, і наступного року ситуація з чистотою узбіч покращиться.
❗Пам’ятаймо: чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять.
 

Бережанське бюро правової допомоги

БЕРЕЖАНСЬКА ДПІ ГУ ДПС У ТЕРНОПІЛЬСЬКІЙ ОБЛАСТІ

БЕРЕЖАНСЬКА ОКРУЖНА ПРОКУРАТУРА

Захисникам

Адреса і контакти

kg


  Адреса: вул. Банкова, 3, м. Бережани,
Тернопільська область, 47501

Телефон: (03548) 2-14-46

  Факс: (03548) 2-14-37

E-mail: 04058491@mail.gov.ua


Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА