Sl

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА 

 вул.Банкова 3, м. Бережани, Тернопільська область, 47501,  04058491@mail.gov.ua

16 березня відбулася позачергова сесія Бережанської міської ради

????16 березня відбулася позачергова VI сесія Бережанської міської ради VIII скликання.
????Розглянуто, обговорено та прийнято рішення з 9 питань, найважливіше серед яких – затвердження структури та штатного розпису Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Бережанської міської ради.
☝️Відповідно до рішення сесії 12 соціальних робітниць, які раніше працювали в Територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Бережанського району, буде включено до штату міського терцентру. Вони продовжать надавати соціальні послуги одиноко проживаючим особам похилого віку – мешканцям сіл, що є частиною Бережанської МТГ.
????У «Різному» розглянуто низку депутатських звернень:
• Медична сфера (звернення депутатської фракції «Голос»):
     Прозвітовано щодо облаштування приміщень ФАПів й амбулаторій відповідно до норм. Зокрема, з метою забезпечення доступності маломобільних груп населення до медичних установ, розташованих в сільській частині громади, здійснено заходи щодо влаштування площадок, пандусів та дверей згідно з Державними будівельними нормами України щодо будинків і споруд закладів охорони здоров’я. Таким чином забезпечено функціонування первинної ланки медико-санітарної допомоги на селі, доступність закладів охорони здоров’я та збереження персоналу сімейних лікарів і фельдшерів, які обслуговують жителів Бережанської громади.
• Господарська сфера:
1. Обговорено створення робочої групи з метою вирішення конфліктної ситуації, яка склалася у Шибалинському старостинському окрузі у зв’язку з початком діяльності свинокомплексу неподалік села Шибалин (депутатське звернення Ігоря Ганича).
2. Обговорено питання щодо створення робочої групи з метою вивчення впливу діяльності ТзОВ «Бережанський цегельний завод «Керамік» на стан доріг прилеглих до підприємства вулиць, а також викидів у навколишнє середовище (депутатське звернення Олексія Гетуна).

Бережанське бюро правової допомоги

БЕРЕЖАНСЬКА ДПІ ГУ ДПС У ТЕРНОПІЛЬСЬКІЙ ОБЛАСТІ

БЕРЕЖАНСЬКА ОКРУЖНА ПРОКУРАТУРА

Захисникам

Адреса і контакти

kg


  Адреса: вул. Банкова, 3, м. Бережани,
Тернопільська область, 47501

Телефон: (03548) 2-14-46

  Факс: (03548) 2-14-37

E-mail: 04058491@mail.gov.ua


Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА