Sl

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА 

 вул.Банкова 3, м. Бережани, Тернопільська область, 47501,  04058491@mail.gov.ua

Проведено обстеження комплексу нежитлових будівель та споруд, а саме Бережанського міжшкільного навчально-виробничого комбінату

15 березня заступники міського голови ПП. Адамович, О.М. Захарків та начальник відділу освіти, молоді і спорту Бережанської міської ради Г.В. Михальчук провели обстеження комплексу нежитлових будівель та споруд, а саме Бережанського міжшкільного навчально-виробничого комбінату за адресою: вул. Хатки, 121, м. Бережани. При обстеженні та вивченні матеріалів технічної інвентаризації встановлено, що в структуру комбінату входять: корпус А, корпус В, туалет (Г), склад (Д), водонасосна (З), підвал (Ж), гараж (К), ворота (VI). Комісія прийшла до висновку, що зазначені вище об’єкти входять в єдиний комплекс комбінату та зазначені під юридичною адресою: вул. Хатки, 121, м. Бережани. Рішенням сесії Бережанської районної ради від 17.12.2015 р. №26 Бережанський міжшкільний навчально-виробничий комбінат, будівлі та технологічне обладнання за адресою: вул. Хатки, 121, м. Бережани із спільної комунальної власності територіальних громад м. Бережан, сіл Бережанського району передані у комунальну власність територіальної громади м. Бережани, сіл Лісники та Рай.

В ході обстеження комісією також встановлено наявність в корпусі №2 трьох приватизованих житлових квартир, частина нежитлового приміщення, яка реконструйована під житлову квартиру та приміщення Бережанського міського центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді. 
У Бережанському міжшкільному навчально-виробничому комбінаті проходять навчання понад 90 школярів за спеціальностями водіння та куховаріння. 
Центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді проводить екологічну, природо-охоронну та дослідницьку роботи у вигляді гуртків, у яких задіяно понад 300 дітей.
На території комплексу знаходяться також науково-дослідні ділянки, сад та 0,38 га орної землі.

Бережанське бюро правової допомоги

БЕРЕЖАНСЬКА ДПІ ГУ ДПС У ТЕРНОПІЛЬСЬКІЙ ОБЛАСТІ

БЕРЕЖАНСЬКА ОКРУЖНА ПРОКУРАТУРА

Захисникам

Адреса і контакти

kg


  Адреса: вул. Банкова, 3, м. Бережани,
Тернопільська область, 47501

Телефон: (03548) 2-14-46

  Факс: (03548) 2-14-37

E-mail: 04058491@mail.gov.ua


Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА