Sl

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА 

 вул.Банкова 3, м. Бережани, Тернопільська область, 47501,  04058491@mail.gov.ua

8 грудня 2020 року відбулося 4 засідання 1 сесії Бережанської міської ради VIII скликання

     8 грудня 2020 року відбулося 4 засідання 1 сесії Бережанської міської ради VIII скликання.
     Обговорено 9 питань. Прийнято рішення з 8 питань. Розгляд 1 питання перенесено на наступне пленарне засідання сесії.
     Обрано голів постійних депутатських комісій: Наталію Легку (постійна комісія з питань бюджету та фінансів), Христину Маланчук (постійна комісія з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального
майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму, місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту, депутатської діяльності та етики), Сергія Біленького (постійна комісія з питань архітектури, містобудування, житлово-комунального господарства, екології, надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності), Ірину Колодку (постійна комісія з питань освіти, молоді і спорту, культури, охорони здоров’я та соціальних питань); Івана Бойка (постійна комісія з питань регулювання земельних відносин).
     Затверджено старостинські округи на території Бережанської міської територіальної громади: Біщівський старостинський округ з центром у с. Біще; Жовнівський старостинський округ з центром у с. Жовнівка; Жуківський старостинський округ з центром у с. Жуків; Куропатницький старостинський округ з цетром у с. Куропатники; Надрічнянський старостинський округ з цетром у с. Надрічне; Потуторський старостинський округ з центром у с. Потутори; Урманський старостинський округ з центром у с. Урмань; Шибалинський старостинський округ з центром у селі Шибалин.
     Затверджено на посаді заступника міського голови Володимира Урдейчука.
     Утворено адміністративну комісію при виконавчому комітеті Бережанської міської ради в кількості 9 чоловік (Валерій Бабич, Олег Венчур, Мар’яна Берник, Ольга Вітковська, Роман Грабар, Володимир Кулібаба, Олег Місячко, Павло Щербань, Ірина Колодка).
     Затверджено графік проведення пленарних засідань сесій Бережанської міської ради на 2021 рік.

Бережанське бюро правової допомоги

БЕРЕЖАНСЬКА ДПІ ГУ ДПС У ТЕРНОПІЛЬСЬКІЙ ОБЛАСТІ

БЕРЕЖАНСЬКА ОКРУЖНА ПРОКУРАТУРА

Захисникам

Адреса і контакти

kg


  Адреса: вул. Банкова, 3, м. Бережани,
Тернопільська область, 47501

Телефон: (03548) 2-14-46

  Факс: (03548) 2-14-37

E-mail: 04058491@mail.gov.ua


Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА