Sl

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА 

 вул.Банкова 3, м. Бережани, Тернопільська область, 47501,  04058491@mail.gov.ua

Відбулася робоча зустріч міського голови Ростислава Бортника з начальником Управління Держпраці у Тернопільській області Віталієм Мариновським

     9 грудня 2020 року відбулася робоча зустріч міського голови Ростислава Бортника з начальником Управління Держпраці у Тернопільській області Віталієм Мариновським. Вони відвідали Бережанську центральну районну лікарню, де провели роз’яснювальну роботу з питань безпечної експлуатації кисневих балонів і систем трубопроводів з киснем.

     Під час розмови з керівником лікарні звернено його увагу на обов’язковість неухильного дотримання вимог Правил охорони праці під час експлуатації обладнання, що працює під тиском. Наголошено на безпечному зберіганні та використанні кисневих балонів і трубопроводів, а також необхідності якісного проведення інструктажу з охорони праці для працівників, що їх обслуговують, адже неправильне поводження з кисневими балонами та незадовільний їх технічний стан можуть бути причиною аварій.

     Окрім лікарні, відвідано виробничі потужності ТзОВ «Христина», що займається виготовлення гофротари (короби, ящики, інші картонні упаковки), де присутніх ознайомлено з особливостями роботи підприємства, умовами праці та забезпеченням працівників засобами індивідуального захисту, а також дотриманням вимог нормативно-правових актів з охорони праці на підприємстві.

     Варто зазначити, що інспекторами праці було проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо оформлення трудових відносин у низці господарських одиниць.

Бережанське бюро правової допомоги

БЕРЕЖАНСЬКА ДПІ ГУ ДПС У ТЕРНОПІЛЬСЬКІЙ ОБЛАСТІ

БЕРЕЖАНСЬКА ОКРУЖНА ПРОКУРАТУРА

Захисникам

Адреса і контакти

kg


  Адреса: вул. Банкова, 3, м. Бережани,
Тернопільська область, 47501

Телефон: (03548) 2-14-46

  Факс: (03548) 2-14-37

E-mail: 04058491@mail.gov.ua


Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА