Sl

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА 

 вул.Банкова 3, м. Бережани, Тернопільська область, 47501,  04058491@mail.gov.ua

Урочистості з нагоди передачі пожежних автомобілів рятувальникам Бережанського районного підрозділу ДСНС

     4 грудня 2020 року відбулася урочиста передача пожежних автомобілів рятувальникам Бережанського, Теребовлянського та Заліщицького районних підрозділів ДСНС. Це спеціальні аварійно-рятувальні машини легкого типу САРМ-Л, на базі автомобіля Ford Ranger, в оснащенні яких є все необхідне спорядження для проведення першочергових робіт з метою ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та дорожньо-транспортних пригод.
     Основне призначення цих машин – швидка доставка до місця надзвичайної ситуації особового складу та спеціального обладнання, з допомогою якого можна швидко та безпечно рятувати потерпілих.
     З вітальним словом до присутніх звернулися: заступник голови Тернопільської ОДА Віктор Устенко, голова Бережанської РДА Олег Захарків, Бережанський міський голова Ростислав Бортник та начальник ГУ ДСНС у Тернопільській області Віктор Маслей.
     Варто зазначити, що бережанські рятувальники, крім пожежного автомобіля, отримали надувний човен Bark B260, придбаний за рахунок коштів районного бюджету.
     Також у рамках заходу відбулася церемонія нагородження переможців обласного етапу конкурсу дитячо-юнацької творчості «Безпека в житті – життя в безпеці», який щорічно проводить Державна служба з надзвичайних ситуацій України спільно з Всеукраїнським громадським дитячим рухом «Школа безпеки».
     Нагороди отримали:
– 1 місце: Мирослав Крамар, вихованець ЦДЮТ Бережанської міської ради, номінація «Оповідання» молодшої вікової категорії;
– Марія Цокало, номінація «Фотографія» у категорії «Молодь»;
– 1 місце: вихованці гуртків «Медіаграмотність» та «Кіношкола» (керівник – Мар’яна Мороз) ЦДЮТ Бережанської міської ради, відеоролик «Булінг – тиша, яку ми маємо почути» у номінації «Відеофільм соціальної реклами, комп’ютерна презентація».
     Відповідно до Положення про порядок проходження служби цивільного захисту звання молодшого сержанта служби цивільного захисту отримали працівники 7 державної пожежно-рятувальної частини: Микола Халупник, Василь Луців, Назар Білоус, Віктор Мищишин.
     На завершення всі присутні мали змогу ознайомитися з технічними характеристиками та оснащенням нових автомобілів під час навчальних тренувань з ліквідації наслідків дорожньо-транспортної пригоди.

Бережанське бюро правової допомоги

БЕРЕЖАНСЬКА ДПІ ГУ ДПС У ТЕРНОПІЛЬСЬКІЙ ОБЛАСТІ

БЕРЕЖАНСЬКА ОКРУЖНА ПРОКУРАТУРА

Захисникам

Адреса і контакти

kg


  Адреса: вул. Банкова, 3, м. Бережани,
Тернопільська область, 47501

Телефон: (03548) 2-14-46

  Факс: (03548) 2-14-37

E-mail: 04058491@mail.gov.ua


Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА