Sl

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА 

 вул.Банкова 3, м. Бережани, Тернопільська область, 47501,  04058491@mail.gov.ua

Засідання робочої групи, створеної для контролю за дотриманням на ринку Бережанського РайСТ протиепідемічних вимог

     6 травня 2020 року за участю міського голови м. Бережани Володимира Музички відбулося засідання робочої групи у складі Марії Бойко – заступника міського голови, керівника робочої групи, Світлани Вридник – головного спеціаліста фінансово-економічного відділу міської ради, Павла Щербаня – головного спеціаліста-інспектора праці міської ради, Андрія Гудзиляка – начальника Бережанського РУ ГУ Держпродспоживслужби в Тернопільській області, Петра Панашія – заступника начальника Бережанського відділу поліції ГУ НП в Тернопільській області.

     Робоча група створена на підставі розпорядження міського голови від 04.05.2020 р. №76-р «Про створення робочої групи для контролю за дотриманням на ринку Бережанського РайСТ протиепідемічних вимог» за рішенням Бережанської міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій комісії від 30.04.2020 р. №7.

     На засіданні робочої групи в присутності директора Бережанського РайСТ Михайла Мартинишина розглянуто звернення підприємців щодо зміни маршруту руху відвідувачів (покупців), зокрема можливе відкриття центрального входу на ринок.

     З метою детальнішого вивчення ситуації щодо забезпечення оптимального руху відвідувачів (покупців) по території ринку та створення відповідних умов за межами його території, недопущення скупчення людей на вулиці Міцкевича (територія перед ринком), враховуючи рекомендації Андрія Гудзиляка – начальника Бережанського районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Тернопільській області, вирішено до 11 травня 2020 року залишити без змін маршрут руху відвідувачів (покупців) (вхід – зі сторони ресторану «Золота Липа», вихід – зі сторони вулиці Тернопільської).

Бережанське бюро правової допомоги

БЕРЕЖАНСЬКА ДПІ ГУ ДПС У ТЕРНОПІЛЬСЬКІЙ ОБЛАСТІ

БЕРЕЖАНСЬКА ОКРУЖНА ПРОКУРАТУРА

Захисникам

Адреса і контакти

kg


  Адреса: вул. Банкова, 3, м. Бережани,
Тернопільська область, 47501

Телефон: (03548) 2-14-46

  Факс: (03548) 2-14-37

E-mail: 04058491@mail.gov.ua


Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА