Sl

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА 

 вул.Банкова 3, м. Бережани, Тернопільська область, 47501,  04058491@mail.gov.ua

Бережани відвідала делегація Представництва ЄС в Україні

22467711 1582939778419194 5601497620037403143 o  12 жовтня 2017 року місто Бережани відвідала делегація Представництва ЄС в Україні.
     До складу делегації ввійшли: Юргіс Вілчінскас – керівник відділу преси та інформації Представництва ЄС в Україні, Костянтин Ромашко та Діанна Бущук – координатори інформаційної кампанії «Будуймо Європу в Україні» Представництва ЄС.


   Гості зустрілися з міським головою м. Бережани Володимиром Музичкою, секретарем Бережанської міської ради Петром Гончарем, заступниками міського голови Петром Адамовичем та Олегом Захарківим, радником міського голови Олегом Венчуром, завідувачем сектору економіки Світланою Вридник і головним спеціалістом з питань зовнішньоекономічної діяльності та інвестицій Ігорем Градовським. Під час зустрічі було обговорено питання проведення реформ та перспективи участі представників бережанської громади у європейських програмах.
    У залі засідань ВП НУБіП «Бережанський агротехнічний інститут» відбулася публічна дискусія за участю студентської молоді, викладачів, представників ГО Бережан. 
Юргіс Вілчінскас представив увазі присутніх презентацію, яка містила перелік європейських програм та проектів, участь у яких можлива для кожного освіченого, креативного українця.
    У приміщенні Бережанської ЗОШ І-ІІІ ст. №3 для старшокласників міських загальноосвітніх шкіл було організовано інтерактивну гру, під час якої учням продемонстровано принципи діяльності Європейського союзу.
    У приміщенні краєзнавчого музею проведено вікторину на знання фактів про ЄС. Також присутні мали змогу оглянути виставку карикатур на тему ЄС. 
     Було визначено переможців та нагороджено їх призами.
   Усі вищезгадані заходи відбулися в рамках інформаційної кампанії «Будуймо Європу в Україні», метою якої є поширення європейських цінностей та підвищення рівня обізнаності українців щодо розвитку відносин між Україною та ЄС

Бережанське бюро правової допомоги

БЕРЕЖАНСЬКА ДПІ ГУ ДПС У ТЕРНОПІЛЬСЬКІЙ ОБЛАСТІ

БЕРЕЖАНСЬКА ОКРУЖНА ПРОКУРАТУРА

Захисникам

Адреса і контакти

kg


  Адреса: вул. Банкова, 3, м. Бережани,
Тернопільська область, 47501

Телефон: (03548) 2-14-46

  Факс: (03548) 2-14-37

E-mail: 04058491@mail.gov.ua


Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА