Sl

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА 

 вул.Банкова 3, м. Бережани, Тернопільська область, 47501,  04058491@mail.gov.ua

Обстеження навчальних закладів

    23 березня 2017 року з метою забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя, покращення показників здоров’я дітей, якісного та безпечного харчування в міських загальноосвітніх школах проведено чергове моніторингове обстеження навчальних закладів. 

     Вперше у моніторингу взяли участь голови батьківських комітетів міських загальноосвітніх шкіл, а також заступник міського голови Адамович П.П., інспектор шкіл, провідний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту міської ради Юськів У.Я., інспектор з охорони праці відділу освіти, молоді та спорту міської ради Голова С.П., в.о. начальника Управління Держпродспоживслужби в Бережанському районі Гудзиляк А.М., начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Управління Держпродспоживслужби в Бережанському районі Бойко М.С.


     Рекомендовано обладнати додаткові умивальники у приміщенні шкільних їдалень, електросушки для рук, регулярно забезпечувати наявність засобів особистої гігієни.
Відділом освіти, молоді та спорту Бережанської міської ради буде розроблено графік щотижневого моніторингу якості гарячого харчування, у якому обов’язково братимуть участь представники батьківських комітетів міських шкіл.
   Зі скаргами та пропозиціями щодо якості харчування просимо звертатися за телефонами: 2-14-46 (Бережанська міська рада), 2-12-87 (Управління Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів у Бережанському районі).

Бережанське бюро правової допомоги

БЕРЕЖАНСЬКА ДПІ ГУ ДПС У ТЕРНОПІЛЬСЬКІЙ ОБЛАСТІ

БЕРЕЖАНСЬКА ОКРУЖНА ПРОКУРАТУРА

Захисникам

Адреса і контакти

kg


  Адреса: вул. Банкова, 3, м. Бережани,
Тернопільська область, 47501

Телефон: (03548) 2-14-46

  Факс: (03548) 2-14-37

E-mail: 04058491@mail.gov.ua


Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА