Sl

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА 

 вул.Банкова 3, м. Бережани, Тернопільська область, 47501,  04058491@mail.gov.ua

ПІДГОТОВКА ДО ОСІННЬО-ЗИМОВОГО ПЕРІОДУ 2023-2024 РОКІВ

До уваги об’єднань співвласників багатоквартирних житлових будинків (ОСББ), житлово-будівельних кооперативів (ЖБК) та приватних домоволодінь

 

     З метою підготовки об’єктів житлово-комунального господарства, головам об’єднаних співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) та власникам приватних домоволодінь при підготовці до осінньо-зимового періоду 2023-2024 років слід звернути увагу щодо своєчасної перевірки та очистки димовентканалів у всіх житлових будинках та приміщеннях, відповідно до правил безпеки систем газопостачання.  

     Технічне обслуговування димових та вентиляційних каналів – це обов’язкова складова безпечної експлуатації газового обладнання, яке використовується для обігріву приміщень та житла. Димарі та вентиляція, в силу своїх технічних та проектних характеристик, постійно схильні до навантажень. Димові канали в сучасних будинках працюють цілий рік, оскільки котли служать не тільки для обігріву приміщень, але і для підігріву води, димовентканали (ДВК) постійно повинні відводити використане, відпрацьоване повітря з приміщень в атмосферу, тому важливі і вентиляція і димоходи, обслуговування повинно проводитися регулярно, своєчасно та комплексно. Більше того, не вчасно виявлені дефекти монтажу, тріщини, сторонні предмети в каналах, забиті канали можуть нести приховану загрозу для здоров’я та життя людини.

     Бережанська міська рада рекомендує звернути увагу власникам, головам ОСББ, балансоутримувачам житлових будинків та приміщень,  про необхідність своєчасного огляду та очистки димовентканалів (ДВК) відповідно до правил безпеки систем газопостачання.

     Шановні громадяни давайте разом дбати про власну безпеку та безпеку  нашої громади!

 

Відділ житлово – комунального господарства,

містобудування та архітектури Бережанської міської ради 

Бережанське бюро правової допомоги

БЕРЕЖАНСЬКА ДПІ ГУ ДПС У ТЕРНОПІЛЬСЬКІЙ ОБЛАСТІ

БЕРЕЖАНСЬКА ОКРУЖНА ПРОКУРАТУРА

Захисникам

Адреса і контакти

kg


  Адреса: вул. Банкова, 3, м. Бережани,
Тернопільська область, 47501

Телефон: (03548) 2-14-46

  Факс: (03548) 2-14-37

E-mail: 04058491@mail.gov.ua


Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА