Sl

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА 

 вул.Банкова 3, м. Бережани, Тернопільська область, 47501,  04058491@mail.gov.ua

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту

Повідомлення

про оприлюднення проекту регуляторного акту – рішення Бережанської міської ради  «Про встановлення ставок транспортного податку на території Бережанської міської територіальної громади»

 

     Дата оприлюднення проекту регуляторного акту 25.05.2023 року

     Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою отримання пропозицій, зауважень громадян, суб’єктів господарювання, їх об’єднань, установ та  організацій у здійсненні державної регуляторної політики на офіційному сайті Бережанської міської ради оприлюднюється регуляторний акт - проект рішення сесії міської ради «Про встановлення ставок транспортного податку на території Бережанської міської територіальної громади» та аналіз його регуляторного впливу, які розроблено «Фінансовим управлінням» Бережанської міської ради.

     Метою даного проекту є встановлення ставок транспортного податку, які забезпечили б наповнення бюджету Бережанської міської територіальної громади та дозволили б профінансувати заходи соціально - економічного  значення громади.

     Зі змістом проекту регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу до нього можна ознайомитись на офіційному  сайті міської ради  за адресою:  http://berezhanymrada.gov.ua/ в рубриці Документи/Проекти регуляторних актів.

     Зауваження та пропозиції будуть прийматись у письмовій формі протягом місяця (крім святкових та вихідних днів) за адресою: 47501, м. Бережани, вул. Банкова, 3, або на електронну поштову скриньку «Фінансового управління»: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Бережанське бюро правової допомоги

БЕРЕЖАНСЬКА ДПІ ГУ ДПС У ТЕРНОПІЛЬСЬКІЙ ОБЛАСТІ

БЕРЕЖАНСЬКА ОКРУЖНА ПРОКУРАТУРА

Захисникам

Адреса і контакти

kg


  Адреса: вул. Банкова, 3, м. Бережани,
Тернопільська область, 47501

Телефон: (03548) 2-14-46

  Факс: (03548) 2-14-37

E-mail: 04058491@mail.gov.ua


Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА