Sl

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА 

 вул.Банкова 3, м. Бережани, Тернопільська область, 47501,  04058491@mail.gov.ua

РЕЄСТР ЗАСТРАХОВАНИХ ОСІБ - УНІКАЛЬНА І НАЙБІЛЬША БАЗА В УКРАЇНІ

29570597 1747189181994252 3912411929885137463 n Питання легалізації та заробітної плати населення було і залишається надзвичайно актуальним, оскільки саме від величини страхового стажу та розміру офіційної заробітної плати, з якої сплачені внески, залежить рівень соціального та пенсійного захисту людини. Відомості про страховий стаж, сплату внесків та інша інформація щодо застрахованої особи міститься в Реєстрі застрахованих осіб.

 Реєстр застрахованих осіб, яким володіє Пенсійний фонд України, є найбільшою унікальною базою в Україні. Мало хто розуміє що це таке, але стосується це кожного. Соціальні гарантії особи реалізуються саме через Реєстр застрахованих осіб.


 На будь-яку людину відкривається картка соціального страхування, в яку вкладається вся інформація про особу по всіх соціальних виплатах (накопичені страхові права, лікарняні, допомога по безробіттю, допомога від нещасного випадку на виробництві тощо).
 Для отримання субсидії також не потрібно ходити і збирати довідки – це все є в Пенсійному фонді.         Пенсійний фонд співпрацює з органами соціального захисту населення.
 Це нові принципи обслуговування громадян, що дають можливість людині контролювати свої дані: для застрахованої особи – страховий стаж, заробітна плата, страхові внески, для пенсіонера – основний розмір пенсії, її складові, інформація щодо розрахунку та перерахунку.
 Можна брати витяг з Реєстру застрахованих осіб для підтвердження свого страхового стажу, який буде завірено електронним цифровим підписом Пенсійного фонду України.
 Зараз в Реєстрі близько 42 мільйонів карток застрахованих осіб (працюючі та пенсіонери). Картка застрахованої особи містить в собі ідентифікаційні та адресні дані, дані про страховий стаж та заробітну плату, інші підтверджуючі документи та пенсійну справу.
 Пенсійний фонд України надає можливість здійснювати постійний контроль за даними, що можуть впливати на пенсійні права громадян, за допомогою веб-порталу Пенсійного фонду України. Тут зручно і оперативно можна взаємодіяти з органами Пенсійного фонду та дистанційно отримувати послуги, які раніше вимагали особистого звернення до Фонду.
 Реєструйтесь на веб-порталі та отримуйте зручний доступ до електронних послуг без черг та зайвих витрат.

Фінансово-економічний відділ 
Бережанського об'єднаного управління
Пенсійного фонду України Тернопільської області

Бережанське бюро правової допомоги

БЕРЕЖАНСЬКА ДПІ ГУ ДПС У ТЕРНОПІЛЬСЬКІЙ ОБЛАСТІ

БЕРЕЖАНСЬКА ОКРУЖНА ПРОКУРАТУРА

Захисникам

Адреса і контакти

kg


  Адреса: вул. Банкова, 3, м. Бережани,
Тернопільська область, 47501

Телефон: (03548) 2-14-46

  Факс: (03548) 2-14-37

E-mail: 04058491@mail.gov.ua


Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА