Sl

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА 

 вул.Банкова 3, м. Бережани, Тернопільська область, 47501,  04058491@mail.gov.ua

Бережанською окружною прокуратурою до суду скеровано обвинувальний акт стосовно жителя Бережанщини, обвинуваченого у наданні неправомірної вигоди службовій особі (ч.1 ст. 369 КК України)

     Проведеним досудовим розслідуванням встановлено, що особа знаходячись на ділянці автодороги, поблизу с.Вікторівка Козівської Територіальної громади з метою уникнення від можливої адміністративної відповідальності, що передбачає накладення штрафу та позбавлення права керування транспортним засобом, біля службового автомобіля поліції марки MitsubishiOutlander дістав наявні при ньому грошові кошти та надав їх в якості неправомірної вигоди за вчинення дій щодо не притягнення його до адміністративної відповідальності поліцейським патрульної поліції відділу поліції №1 (м. Бережани) Тернопільського РУ поліції ГУНП в Тернопільській області, поклавши їх на капот автомобіля.

     Санкція статті даного злочину передбачає покарання у виді штрафу від однієї тисячі до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

БЕРЕЖАНСЬКА ОКРУЖНА ПРОКУРАТУРА

Захисникам

Адреса і контакти

kg


  Адреса: вул. Банкова, 3, м. Бережани,
Тернопільська область, 47501

Телефон: (03548) 2-14-46

  Факс: (03548) 2-14-37

E-mail: 04058491@mail.gov.ua


Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА