Sl

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА 

 вул.Банкова 3, м. Бережани, Тернопільська область, 47501,  04058491@mail.gov.ua

Безгосподарське використання земель

     Бережанською окружною прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ст.254 КК України (безгосподарське використання земель, що спричинило виведення земельної ділянки з сільськогосподарського обороту).

     Встановлено, що житель колишнього Бережанського району, діючи умисно та проявляючи безгосподарність при використанні земельної ділянки, яка належить до земель сільськогосподарського призначення, із цільовим призначенням для ведення індивідуального садівництва, без зміни її цільового призначення та переведення в землі водного фонду, облаштував на частині вищевказаної земельної ділянки штучну водойму площею 0,0585 га для власних потреб. На даний час триває досудове розслідування.

     Санкція статті даного кримінального правопорушення передбачає покарання у виді штрафу від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до двох років, з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

 

          Керівник

          Бережанської окружної прокуратури                                              І. Кренцель

БЕРЕЖАНСЬКА ОКРУЖНА ПРОКУРАТУРА

Захисникам

Адреса і контакти

kg


  Адреса: вул. Банкова, 3, м. Бережани,
Тернопільська область, 47501

Телефон: (03548) 2-14-46

  Факс: (03548) 2-14-37

E-mail: 04058491@mail.gov.ua


Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА