Sl

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА 

 вул.Банкова 3, м. Бережани, Тернопільська область, 47501,  04058491@mail.gov.ua

Таємне викрадення чужого майна (крадіжка), поєднана з проникненням у інше приміщення, вчинено повторно

     Бережанською окружною прокуратурою здійснювалось процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених за ч.3 ст.185, ч.1 ст.301 КК України (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), поєднана з проникненням у інше приміщення, та зберігання з метою збуту та збут предметів порнографічного характеру).

     Встановлено, що раніше судимий за вчинення злочинів проти власності, мешканець м. Бережани вчинив ряд крадіжок майна із підвальних приміщень мешканців міста.

     Так, досудове розслідування у даному кримінальному провадженні завершено та обвинувальний акт надіслано на розгляд до Бережанського районного суду Тернопільської області.

     За результатами судового розгляду кримінального провадження винного притягнуто до кримінальної відповідальності за ч.3 ст.185, ч.1 ст.301 КК України, із урахуванням положень ст. 70 КК України остаточно до відбуття призначено покарання у виді 3 (трьох) років 5 (п’яти) місяців позбавлення волі.

     Бережанською окружною прокуратурою у кожному випадку забезпечуються активна позиціє спрямована на швидке, повне та об’єктивне дослідження всіх матеріалів кримінальних проваджень та постановлення законно рішення, а також використовуються процесуальні права надані стороні обвинувачення.

          Керівник

          Бережанської окружної прокуратури                                              І. Кренцель

БЕРЕЖАНСЬКА ОКРУЖНА ПРОКУРАТУРА

Захисникам

Адреса і контакти

kg


  Адреса: вул. Банкова, 3, м. Бережани,
Тернопільська область, 47501

Телефон: (03548) 2-14-46

  Факс: (03548) 2-14-37

E-mail: 04058491@mail.gov.ua


Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА