Sl

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА 

 вул.Банкова 3, м. Бережани, Тернопільська область, 47501,  04058491@mail.gov.ua

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення та очікуваної вартості предмету закупівлі

1.Найменування замовника - Бережанська міська рада.

1.1.Місцезнаходження замовника -  Україна, Тернопільська обл., м. Бережани, вул. Банкова, 3.

1.2. Ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань: 04058491

1.3.Категорія замовника: орган місцевого самоврядування, відповідно до пункту 1 частини першої статті 2 Закону України "Про публічні закупівлі".

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): ДК 021:2015 - 45230000-8 Будівництво трубопроводів, ліній зв’язку та електропередач, шосе, доріг, аеродромів і залізничних доріг; вирівнювання поверхонь (послуги з профілювання та відновлення щебеневого покриття проїжджої частини доріг)

3. Вид закупівлі: відкриті торги у порядку визначеному Особливостями

4.Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі

     Роботи виконуються в технологічному комплексі, передбачають навантаження і перевезення відповідних матеріалів, робітників, інструмента, і інших супутніх товарів необхідних та обов’язкових робіт, витрати на проїзд.

     Необхідність в проведенні послуг з профілювання та відновлення щебеневого покриття проїжджої частини доріг та інших супутніх послуг (робіт) у населених пунктах, з метою утримання вуличної мережі виникла у зв’язку з незадовільним станом доріг.

     Послуги (роботи) повинні бути якісними, надаватись відповідно до встановлених стандартів, норм і правил проведення аналогічних послуг (робіт).

     Закупівля послуг з профілювання та відновлення щебеневого покриття проїжджої частини доріг  здійснюється з метою забезпечення належної якості доріг та зручного руху транспортних засобів.

5. Обгрунтування очікуваної вартість предмета закупівлі: Розрахунок очікуваної вартості здійснювався відповідно до виду робіт які необхідно виконати.

6. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: Розмір  бюджетного  призначення  визначено відповідно  до  затвердженого  кошторису.

Бережанське бюро правової допомоги

БЕРЕЖАНСЬКА ДПІ ГУ ДПС У ТЕРНОПІЛЬСЬКІЙ ОБЛАСТІ

БЕРЕЖАНСЬКА ОКРУЖНА ПРОКУРАТУРА

Захисникам

Адреса і контакти

kg


  Адреса: вул. Банкова, 3, м. Бережани,
Тернопільська область, 47501

Телефон: (03548) 2-14-46

  Факс: (03548) 2-14-37

E-mail: 04058491@mail.gov.ua


Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА